![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 22 paź 11 Nr użytkownika: 4,827 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://oi51.tinypic.com/j5a6w8.jpg
Organizowany jest wspólny wyjazd na Marsz dla mieszkańców naszego Regionu. Wszystkie informacje zawarte są na powyższym plakacie. Wszelkie pytania PW Bądź Dumny, Przyjdź! 11.11.11 WARSZAWA ! www.Marszniepogleglosci.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Każda gazeta ma swoją wizję świata i przedstawia fakty tak, by do niej najlepiej pasowały - i wyborcza nie jest tu żadnym wyjątkiem. Dodatkowo rzetelność i warsztat tzw. dziennikarzy również pozostawia bardzo wiele do życzenia - w każdej chyba gazecie, poczynając od lokalnych.
Skoro podpisali Cię jako neofaszystę - nie dziwię się, że jesteś z tego powodu zły, ale to, że pochód jest legalny nie oznacza od razu, że wszyscy biorący w nim udział są czyści jako lelije. Czy to nie ONR ma gustowne brunatne koszule, a kilku jego członków skazano za hajlowanie? Jakoś nie przypominam sobie, żeby organizacja się od nich odcięła... CYTAT Prezes bandytami nazwał chuliganów ze stadionów Dopiero po wyborach, wcześniej twierdził, że to patrioci prześladowani przez złego Tuska. Ale to już totalny offtop, z mojej winy zresztą ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każda gazeta ma swoją wizję świata i przedstawia fakty tak, by do niej najlepiej pasowały - i wyborcza nie jest tu żadnym wyjątkiem. Dodatkowo rzetelność i warsztat tzw. dziennikarzy również pozostawia bardzo wiele do życzenia - w każdej chyba gazecie, poczynając od lokalnych. Skoro podpisali Cię jako neofaszystę - nie dziwię się, że jesteś z tego powodu zły, ale to, że pochód jest legalny nie oznacza od razu, że wszyscy biorący w nim udział są czyści jako lelije. Czy to nie ONR ma gustowne brunatne koszule, a kilku jego członków skazano za hajlowanie? Jakoś nie przypominam sobie, żeby organizacja się od nich odcięła... To kolejny Offtop dotyczący salutu rzymskiego, którym posługiwali się narodowcy na długo przed Hitlerem (zarówno 17 wiek jak i 19). No i znowu pytanie czy powitania Sława (Polsce)! To pozdrowienie Hitlera czy nie? Dla mnie nie, niemniej niektórzy już tak jakoś mają, że na wszystko muszą patrzeć przez pryzmat Hitlera. Przez co ich zdaniem cywilizacje powinny zakopywać swoje całe dziedzictwo (dziwnie wpisuje się w cele Antify). Dla mnie czymś innym pozdrowienie się dwóch narodowców w tym geście krzyczących sława! czy też podczas składania przysięgi narodowej, od tegoż samego gestu w otoczce słów Sieg heil.. Ja bym raczej pragnął zwrócić uwagę na statut ONR, WM czy każdej innej narodowej organizacji, która odcina się od przemocy od "statutu" Antify, gdzie czytamy: CYTAT KIM JESTEŚMY? Grupą radykalnych antyfaszystów mających na celu fizyczne i ideologiczne wyeliminowanie skrajnej prawicy jako siły politycznej. Nasza działalność jest odpowiedzią na aktywność ugrupowań szerzących faszyzm, nazizm, rasizm, antysemityzm, nacjonalizm i homofobię. Idee te traktujemy jako bezpośrednie zagrożenie dla swobody jednostek. Wychodzimy z założenia, że w kraju tak mocno doświadczonym przez systemy totalitarne nazizmu, a także państwowego komunizmu, tego typu ideologie i próby ich szerzenia powinny spotykać się ze zdecydowanym i skutecznym sprzeciwem. Nie akceptujemy żadnej współpracy z policją, służbami specjalnymi i partiami politycznymi. Dopiero po wyborach, wcześniej twierdził, że to patrioci prześladowani przez złego Tuska. Ale to już totalny offtop, z mojej winy zresztą ![]() Nie po, bo jeszcze przed, chodźmy w "debacie" z Lisem, wcześniej jeszcze podczas kilku wystąpień w miastach, nie wspominając o konferencji jak Tusk zamknął stadiony i karał za nieprzychylne transparenty. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Każda gazeta ma swoją wizję świata i przedstawia fakty tak, by do niej najlepiej pasowały - i wyborcza nie jest tu żadnym wyjątkiem. Dodatkowo rzetelność i warsztat tzw. dziennikarzy również pozostawia bardzo wiele do życzenia - w każdej chyba gazecie, poczynając od lokalnych. Skoro podpisali Cię jako neofaszystę - nie dziwię się, że jesteś z tego powodu zły, ale to, że pochód jest legalny nie oznacza od razu, że wszyscy biorący w nim udział są czyści jako lelije. Czy to nie ONR ma gustowne brunatne koszule, a kilku jego członków skazano za hajlowanie? Jakoś nie przypominam sobie, żeby organizacja się od nich odcięła... To kolejny Offtop dotyczący salutu rzymskiego, którym posługiwali się narodowcy na długo przed Hitlerem (zarówno 17 wiek jak i 19). No i znowu pytanie czy powitania Sława (Polsce)! To pozdrowienie Hitlera czy nie? Dla mnie nie, niemniej niektórzy już tak jakoś mają, że na wszystko muszą patrzeć przez pryzmat Hitlera. Przez co ich zdaniem cywilizacje powinny zakopywać swoje całe dziedzictwo (dziwnie wpisuje się w cele Antify). Dla mnie czymś innym pozdrowienie się dwóch narodowców w tym geście krzyczących sława! czy też podczas składania przysięgi narodowej, od tegoż samego gestu w otoczce słów Sieg heil.. Szkoda tylko, że sami przyznali się do tego. Swastyki na ramię też jeden nie założył po to, by wspominać Podhalan... CYTAT We wrześniu Sąd Rejonowy w Opolu skazał trzy osoby (w tym dwóch studentów) za hajlowanie podczas ubiegłorocznych Piastonaliów w kampusie UO. Po koncercie muzycznym ustawili się w kole i zaczęli hajlować, a jeden z nich założył na ramię opaskę ze swastyką. Początkowo oskarżeni próbowali przekonywać, że nie hajlowali, tylko wykonywali "starogermańskie pozdrowieniem boga słońca". Inny tłumaczył, że był to rzymski salut. Ostatecznie wszyscy przyznali się do winy i przeprosili za swoje zachowanie. Ale zapewne i tak "żadne krzyki i żadne płacze nie przekonają Cię, że czarne jest czarne, a białe białe" ![]() To mój ostatni post w tym temacie - Ty też nie jesteś w stanie mnie przekonać. Są ciekawsze rzeczy od jałowych dyskusji -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:02 |