![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 22 paź 11 Nr użytkownika: 4,827 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://oi51.tinypic.com/j5a6w8.jpg
Organizowany jest wspólny wyjazd na Marsz dla mieszkańców naszego Regionu. Wszystkie informacje zawarte są na powyższym plakacie. Wszelkie pytania PW Bądź Dumny, Przyjdź! 11.11.11 WARSZAWA ! www.Marszniepogleglosci.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Leszek nie zrozumiałeś mnie. IMO żadną obelga nie jest, że ktoś czyta GW - o ile ma świadomość ich nadinterpretacji faktów i przedstawiania ich w jedynym i słusznym ujęciu. To, że Tobie coś z czymś się kojarzy to jedno, jak jest naprawde to drugie. Prezes bandytami nazwał chuliganów ze stadionów, a nie osoby uprawiające politykę na stadionach. Wyjechałem z GW tylko i wyłącznie z prostego prostego powodu już kilka razy byłem na zdjęciu z podpisem "neofaszysci". Co lepsze, zdjęcie prezentuje legalny pochód z okazji 11 listopada (w Warszawie) m.in członków KoLibra, Ruchu Republikańskiego, UPR, ONR i atakująca go grupkę ANTIFIARZY, którzy przecie są wyznacznikiem kto jest naziol a kto nie;)
Ten post edytował xMarcinx pon, 24 paź 2011 - 15:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |