![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 22 paź 11 Nr użytkownika: 4,827 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://oi51.tinypic.com/j5a6w8.jpg
Organizowany jest wspólny wyjazd na Marsz dla mieszkańców naszego Regionu. Wszystkie informacje zawarte są na powyższym plakacie. Wszelkie pytania PW Bądź Dumny, Przyjdź! 11.11.11 WARSZAWA ! www.Marszniepogleglosci.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Celty zawsze był w odznaczeniach RP (herbach, orderach itd). Z Polską jest związany od początku, głownie poprzez plemiona Siewierzan, Polan i Drewnian. Kościół KK też go akceptuje.
Ten post edytował xMarcinx nie, 23 paź 2011 - 21:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Celty zawsze był w odznaczeniach RP (herbach, orderach itd). Z Polską jest związany od początku, głownie poprzez plemiona Siewierzan, Polan i Drewnian. Kościół KK też go akceptuje. Wiesz co - swastyka też oznacza "przynoszący szczęście" jednak użyta przez nieodpowiednich ludzi... [Edytka] Ale żeby uciąć dyskusję o samym symbolu - ja znam ludzi, którzy używają takiego krzyża celtyckiego jak wstawiłem wyżej i z niepojętych dla mnie przyczyn tęsknią oni chyba z 3cią Rzeszą. Dla mnie 2+2=4 więc ktoś posługujący się tą symboliką DLA MNIE reprezentuje to samo co oni. Zresztą po co szukać jakichś dziwnych szemranych symboli skoro mamy piękne godło? Ten post edytował vacu nie, 23 paź 2011 - 21:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |