![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 22 paź 11 Nr użytkownika: 4,827 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://oi51.tinypic.com/j5a6w8.jpg
Organizowany jest wspólny wyjazd na Marsz dla mieszkańców naszego Regionu. Wszystkie informacje zawarte są na powyższym plakacie. Wszelkie pytania PW Bądź Dumny, Przyjdź! 11.11.11 WARSZAWA ! www.Marszniepogleglosci.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie tylko boli, że w naszym kraju jest przyzwolenie na propagowanie treści komunistycznych. Nikogo nie oburza bluza czy koszulka z sierpem i młotem, napisem CCCP czy mordą zbrodniarza Che Guevary, boli za to celtyk, czy mieczyk Chrobrego...
I widać to zwłaszcza w mediach głównego nurtu takich jak GW czy TVN gdzie często z patriotów, nacjonalistów robi sie faszystów, za to z przedstawicieli środowisk lewackich to co jest normalne, cool i zachodnie. I potem widać u szarych, zwykłych obywateli takie podejście a nie inne, gdzie polskość powinna ograniczać się do wywieszania flagi a w publicznej tv w rocznicę odzyskania niepodległości poza relacją z uroczystości w Warszawie nie ma żadnych programów specjalnych, bo za specjalny nie mogę uznać film 'Potop' czy inne "Ogniem i Mieczem''. Na koniec chciałbym dodać, że potępiam zarówno komunizm jak i faszyzm. A jeśli chodzi o media, to staram się czytać i oglądać wszystkie, zarówno te bardziej prawicowe jak i lewicowe, jednak wnioski staram się wyciągać sam. Nie głosowałem też na PiS ani RP. To tak by uprzedzić wycieczki osobiste ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Mnie tylko boli, że w naszym kraju jest przyzwolenie na propagowanie treści komunistycznych. Nikogo nie oburza bluza czy koszulka z sierpem i młotem, napisem CCCP czy mordą zbrodniarza Che Guevary, boli za to celtyk, czy mieczyk Chrobrego... Żeby była jasność - mnie tak samo wk... koleś z celtykiem czy swastyką na bluzie jak i ten co ma CCCP czy Che. Jeden i drugi najwyraźniej spali na lekcjach historii. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |