![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że wielu już zastanawiało się gdzie tu oddać swój zepsuty samochód, żeby było tanio szybko i profesjonalnie
![]() ![]() ![]() Napiszcie jeszcze co Wam naprawiali, żeby wszystko było jasne ![]() Ten post edytował piotrMDC nie, 28 wrz 2008 - 04:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pon, 18 lip 11 Nr użytkownika: 4,715 Płeć: Mężczyzna ![]() |
btw. ja nie polecam beczkowego oleju w ogóle - niezależnie od marki. ja również, tylko w butelkach motul do kamillll nie reklamuje swojego sklepu bo tam nawet nie pracuje ![]() ![]() odnosnie oleji z beczek to sie zgodze ze sie ich nie poleca ale jesli nie wiesz z jakiego zrudła jest brane ja wiem skad oni biora olej i polecam w 100% beczkowy dzieci poczytac troche trzeba na internecie jesli was cos interesuje i chcecie wiedziec wiecej o danej firmie czy marce ![]() http://www.distributorlocator.exxonmobil.c...ator/index.aspx polecam stronke ![]() ![]() Ten post edytował klondajk pią, 21 paź 2011 - 14:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:24 |