![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pon, 17 paź 11 Nr użytkownika: 4,820 Płeć: Mężczyzna GG: 8633754 ![]() |
Witam.
Mam nadzieje że ktoś mi tu pomorze. Musze wykupić swoje pierwsze ubezpieczenie samochodu, jedyne co się do tej pory dowiedziałem to że będzie to tylko OC, na pełny pakiet mnie nie stać ![]() Jest to pierwsze ubezpieczenie, nie mam żadnych zniżek, mam 26 lat. prawko od tego roku, samochód to na 90% będzie Seat Ibiza II FL z silnikiem benzynowym 1.4 60KM (44kw) Proszę o pomoc, rady i opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pon, 17 paź 11 Nr użytkownika: 4,820 Płeć: Mężczyzna GG: 8633754 ![]() |
czyli składam wszystkie potrzebne papiery + podanie w UM a potem tylko po tablice tak? to ważne bo ja mogę nie mieć za dużo czasu i urlopu też już brak:( w razie czego ktoś może odebrać tablice za mnie?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czyli składam wszystkie potrzebne papiery + podanie w UM a potem tylko po tablice tak? to ważne bo ja mogę nie mieć za dużo czasu i urlopu też już brak:( w razie czego ktoś może odebrać tablice za mnie? Możesz wystawić upoważnienie - jest na bipie DG nawet druk - ale jak osoba którą upoważnisz nie jest rodziną to się płaci za to dodatkową opłatę. Wszystko masz łądnie opisane łącznie z dokumentami do wypełnienia tutaj: BIP A co do OC tańszego lub droższego to każdy kupuje to na co go stać. Skoro takie oferty są na rynku to moja sprawa co wybieram. Nie ja jestem od tego, żeby potem firmy wywiązywały się ze swoich zobowiązań. Ale, że u nas jest jak jest to potem są problemy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:59 |