![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pon, 17 paź 11 Nr użytkownika: 4,820 Płeć: Mężczyzna GG: 8633754 ![]() |
Witam.
Mam nadzieje że ktoś mi tu pomorze. Musze wykupić swoje pierwsze ubezpieczenie samochodu, jedyne co się do tej pory dowiedziałem to że będzie to tylko OC, na pełny pakiet mnie nie stać ![]() Jest to pierwsze ubezpieczenie, nie mam żadnych zniżek, mam 26 lat. prawko od tego roku, samochód to na 90% będzie Seat Ibiza II FL z silnikiem benzynowym 1.4 60KM (44kw) Proszę o pomoc, rady i opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pon, 17 paź 11 Nr użytkownika: 4,820 Płeć: Mężczyzna GG: 8633754 ![]() |
czyli składam wszystkie potrzebne papiery + podanie w UM a potem tylko po tablice tak? to ważne bo ja mogę nie mieć za dużo czasu i urlopu też już brak:( w razie czego ktoś może odebrać tablice za mnie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
czyli składam wszystkie potrzebne papiery + podanie w UM a potem tylko po tablice tak? to ważne bo ja mogę nie mieć za dużo czasu i urlopu też już brak:( w razie czego ktoś może odebrać tablice za mnie? W moim przypadku to wyglądało tak - wydział komunikacji jest od 7:30, byłem 7:15 (już się zbiera lud) to zdążyłem jeszcze do pracy na 8 więc długo to nie trwało. Później jeszcze trzeba odebrać tablice - jak rano się złoży papiery to tablice są na 10 albo 11 gotowe a ich odbiór to chwila. Niestety nie wiem, czy odebrać może ktoś inny, osobiście wątpię - jak jeździłem leasingowanym autem to tablice musiał odbierać facet z firmy leasingowej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |