![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pon, 17 paź 11 Nr użytkownika: 4,820 Płeć: Mężczyzna GG: 8633754 ![]() |
Witam.
Mam nadzieje że ktoś mi tu pomorze. Musze wykupić swoje pierwsze ubezpieczenie samochodu, jedyne co się do tej pory dowiedziałem to że będzie to tylko OC, na pełny pakiet mnie nie stać ![]() Jest to pierwsze ubezpieczenie, nie mam żadnych zniżek, mam 26 lat. prawko od tego roku, samochód to na 90% będzie Seat Ibiza II FL z silnikiem benzynowym 1.4 60KM (44kw) Proszę o pomoc, rady i opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja korzystałem z brokera w budynku naprzeciwko Urzędu Miejskiego (schodami na pierwsze piętro i lekko na prawo). Najpierw podzwoniłem po kilku firmach w DG podając podstawowe dane do kalkulacji i poprosiłem o telefony zwrotne. Dwa lata z rzędu najkorzystniej wypadał broker przy UM. Jako nowy klient na pewno dostaniesz na starcie jakiś dobry upust - jeśli by się z tym ociągali to możesz pogadać z gościem z zaplecza, który nam kiedyś dał 30% upust
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
Ja korzystałem z brokera w budynku naprzeciwko Urzędu Miejskiego (schodami na pierwsze piętro i lekko na prawo). tez tam ubezpieczam samochody i jestem z nich zadowolony. Jeśli chodzi o dobre ubezpieczenie (dobre wcale nie jest najtańsze) to osobiście korzystam z Generalli - dwa razy miło mnie zaskoczyli przy rozliczeniach za szkodę ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja korzystałem z brokera w budynku naprzeciwko Urzędu Miejskiego (schodami na pierwsze piętro i lekko na prawo). tez tam ubezpieczam samochody i jestem z nich zadowolony. Jeśli chodzi o dobre ubezpieczenie (dobre wcale nie jest najtańsze) to osobiście korzystam z Generalli - dwa razy miło mnie zaskoczyli przy rozliczeniach za szkodę ![]() A ja poleciłbym Allianza - też mnie nie zawiedli (korzystałem z OC sprawcy stłuczki) Ale skoro Ty chcesz tylko OC to sprawa rozliczeń szkód jest dla Ciebie mało ważna. To nie Tobie będą wypłacali kasę w razei czego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:21 |