![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zbliża się dzień litości nad PKP z tej przyczyny chyba będę zmuszony skorzystać z ich usług, przy tej okazji chciałbym się przejechać tymi nowymi pociągami, jak można sprawdzić o której są na stacji DD Centrum? W rozkładzie PKP nie mogę tego znaleźć.i najważniejsze - bilet kupuje się w pociągu?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Może zamiast kolejnych zachwytów nad elfami, ktoś wreszcie rzetelnie poinformuje pasażerów
o takich przyziemnych sprawach jak szczegółowy rozkład jazdy z podziałem na Koleje Śląskie i Przewozy Regionalne? Komu przeszkadzała jedna trasa, jeden dworzec, jeden przewoźnik, jeden rozkład jazdy itd.? A może chodzi jedynie o to, by zmienić nazwę i użyć modnego przymiotnika "Śląskie"? Reszta zostanie po staremu. Kilku wagoników w odmiennym kolorze i parę nowych uniformów konduktorskich nie czyni reformy kolei. Do kogo zwrócić się z pytaniem, co pasażerowie mają zrobić z biletami miesięcznymi, które wykupili w Przewozach Regionalnych np. przedwczoraj? Jeśli wsiądą do śląskich elfów, jadą oczywiście na gapę. Spróbujcie poszukać informacji. W atpię, czy szybko znajdziecie. Totalny bałagan i gra pozorów... |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Może zamiast kolejnych zachwytów nad elfami, ktoś wreszcie rzetelnie poinformuje pasażerów o takich przyziemnych sprawach jak szczegółowy rozkład jazdy z podziałem na Koleje Śląskie i Przewozy Regionalne? Proszę ![]() Komu przeszkadzała jedna trasa, jeden dworzec, jeden przewoźnik, jeden rozkład jazdy itd.? A może chodzi jedynie o to, by zmienić nazwę i użyć modnego przymiotnika "Śląskie"? Reszta zostanie po staremu. Kilku wagoników w odmiennym kolorze i parę nowych uniformów konduktorskich nie czyni reformy kolei. Nie wiem czy to porządna reforma ale skoro i tak za przewozy płaci w dużej części województwo to imho logiczne, że chce mieć realniejszy wpływ na to za co płaci. Do kogo zwrócić się z pytaniem, co pasażerowie mają zrobić z biletami miesięcznymi A wiesz na pewno, że wczoraj dało się kupić takowe? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:24 |