![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak sobie oglądam serwis gratka.pl i ceny mieszkań w naszym mieście i mi szczena opada
![]() Dziwię się dlaczego u nas w mieście nie powstają żadne TBS'y czy inna prywatna developerka. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
Odniosę się do takiego drobnego ,ale istostnego, wydaje mi się, szczegółu bo w końcu nie kupuję się domu "na chwilę". Zastanawia mnie dla kogo projektują te domki architekci, dla przykładu weźmy domek wolnostojący z korzeńca. Cena metra x liczba metrów wychodzi koło 670 tys zł. I teraz pytanie, kto mając tyle pieniędzy albo zdecydowanie częściej kto będący w stanie spłacać taki kredyt ma jeden samochód a resztę rodziny wysyła autobusem do pracy/szkoły ? Jeden garaż i wąski podjazd przewidziano Ludzie w blokach mający świetny dostęp do komunikacji miejskiej mają już coraz częściej 2 i więcej samochodów w rodzinie, a ktoś kogo stać na kredyt z ratą pewnie koło 3000zl/mies będzie śmigał autobusem ze swojego wymarzonego domu...
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:12 |