![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: śro, 21 paź 09 Nr użytkownika: 3,509 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Poprzednie dwa sezony spędziłem na trybunach podczas wszystkich meczów. W tym sezonie też tak postanowiłem - zabierając ze sobą rodzinę. Jakie było moje zdziwienie gdy o 7.01 zalogowałem się na strony aby kupić karnety. SEKTORY G oraz I były całe zajęte. Czy wszyscy kibice zdążyli w ciągu 1 minuty wykupić tych około 150 miejsc? Pewnie klub sprzedał / dał / ofiarował (niepotrzebne skreślić) te miejsca swoim znajomym. Jeśli wykupiły te miejsca zakłady pracy - to czemu miesiąc temu nikt nie poinformował zwykłych kibiców że te sektory są wyłączone ze sprzedaży tak jak sektor VIP. Uważam to za skandal!!!! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam Poprzednie dwa sezony spędziłem na trybunach podczas wszystkich meczów. W tym sezonie też tak postanowiłem - zabierając ze sobą rodzinę. Jakie było moje zdziwienie gdy o 7.01 zalogowałem się na strony aby kupić karnety. SEKTORY G oraz I były całe zajęte. Czy wszyscy kibice zdążyli w ciągu 1 minuty wykupić tych około 150 miejsc? Pewnie klub sprzedał / dał / ofiarował (niepotrzebne skreślić) te miejsca swoim znajomym. Jeśli wykupiły te miejsca zakłady pracy - to czemu miesiąc temu nikt nie poinformował zwykłych kibiców że te sektory są wyłączone ze sprzedaży tak jak sektor VIP. Uważam to za skandal!!!! Widzisz, bo działacze mają swoich, którym muszą dać bilety a to, czy będą chodzili na mecze, czy nie to już ich nie interesuje. Mam znajomego w związkach w Mittalu i wiem, że Solidaruchy ze związków dostają też bilety tak jak i przydupasy Tauronu! Poza tym gdzie by siedział Podraza, który jednocześnie zajmuje miejsce dla niepełnosprawnych w parkingu?!!! Zresztą nie masz czego żałować, bo w tym sezonie jak zajmiemy miejsce 5 na koniec sezonu to będzie rekord ![]() I nie gadajcie, że od 24:00 wszyscy siedzieli przy komputerach, bo normalni ludzie pracują i nie siedzą po nocach! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:13 |