![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: śro, 21 paź 09 Nr użytkownika: 3,509 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Poprzednie dwa sezony spędziłem na trybunach podczas wszystkich meczów. W tym sezonie też tak postanowiłem - zabierając ze sobą rodzinę. Jakie było moje zdziwienie gdy o 7.01 zalogowałem się na strony aby kupić karnety. SEKTORY G oraz I były całe zajęte. Czy wszyscy kibice zdążyli w ciągu 1 minuty wykupić tych około 150 miejsc? Pewnie klub sprzedał / dał / ofiarował (niepotrzebne skreślić) te miejsca swoim znajomym. Jeśli wykupiły te miejsca zakłady pracy - to czemu miesiąc temu nikt nie poinformował zwykłych kibiców że te sektory są wyłączone ze sprzedaży tak jak sektor VIP. Uważam to za skandal!!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: wto, 10 lut 09 Nr użytkownika: 3,189 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dokładnie przed godziną 5 te sektory były praktycznie wyprzedane
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja zakupiłem sobie w interesującym mnie sektorze J i jestem w pełni zadowolony
![]() Chociaż już koło 7 były niektóre miejsca wykupione ![]() Uważam jednak, że za mało form płatności klub przewidział - przydałoby się przynajmniej jeszcze kartą kredytową - standard na takich portalach. PS. - widzę, że mimo stosunkowo droższych biletów zainteresowanie jest - większa część sektorów B,C,D wyprzedana. Również sektor P jest prawie cały sprzedany ![]() PS.2 - widzę, że dla KK tylko 3 rzędy zarezerwowane ![]() ![]() Ten post edytował Mały77 pon, 22 sie 2011 - 15:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:05 |