![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak sobie oglądam serwis gratka.pl i ceny mieszkań w naszym mieście i mi szczena opada
![]() Dziwię się dlaczego u nas w mieście nie powstają żadne TBS'y czy inna prywatna developerka. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczerze mowiąc wole mieszkac w bloku w DG niz gdzies w domu na za..... .
Dziwi mnie to ze w Bedzinie sie buduje to osiedle w Grodzczu, Podskarpie, Górki Małobadzkie, Brzozowica, a u nas jedynie mały segment na Orzeszkowej. ;] |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczerze mowiąc wole mieszkac w bloku w DG niz gdzies w domu na za..... . Dziwi mnie to ze w Bedzinie sie buduje to osiedle w Grodzczu, Podskarpie, Górki Małobadzkie, Brzozowica, a u nas jedynie mały segment na Orzeszkowej. ;] Buduje się też trochę tego w DG ale trzeba szukać. Na ul. Korzeniec buduje się zielona dolina (domki - wolnostojące, szeregowe) Kiedyś widziałem gdzieś stronkę z inwestycją na ul. Partyzantów - przy 11-listopada ale teraz znaleźć nie mogę. Ostatnio powstał mały blok na Traugutta. Wiem, że nie są to osiedla na miarę TBS'ów w Będzinie ale zawsze coś. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:10 |