![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,174 Płeć: Mężczyzna GG: 8456189 Skype: czesio-samo-zlo Tlen: brak ![]() |
Witam ! chciałem poruszyć problem dotyczący breku skateparku , czyli miejsca w ktorym młodzież(i nie tylko) może uprawiać sporty extremalne . Sam jestem miłośnikiem sportów extremalnych a dokładnie skakania na rowerze i deskorolce . Jest to według mnie wstyd żeby takie miasto jak Dąbrowa nie miała żadnego skateparku , jeśli nawet dużo mniejsza od Dąbrowy Czeladź ma 2 skateaparki w tym jeden kryty . TEraz musimy uprawiać te sporty na ulicach co jest bardzo nie bezpieczne a czasem nawet kończy sie tragicznie, np bardzo czesto przy zjazdach na rowerze ze schodów w centrum do podziemia sa potrącani ludzie , albo niedawno podczas skoku ze schodów koło superjednostki prawie nie potrącił mnie samochód ... myśle że taka inwestycja była by dobra dla wszystkich , dla nas , ponieważ mielibyśmi się gdzie wyszaleć, a dla ludzi, iż nie było by takiego zagrożenia dla ludzi przez spoty extremalne uprawiane na ulicy . myśle że trzeba napisać pismo do urzędu z proźbą z zbudowanie owego skateparku . ja niestety nie mam doświdczenia w pisaniu takich pism , i czy mógłby ktoś kto sie w tym obraca napisać takie pismo ? i kto by sie mógł pod tym podpisać ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: wto, 05 lip 11 Nr użytkownika: 4,701 Płeć: Kobieta ![]() |
dziękuję.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:37 |