![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 20 lip 11 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,721 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Chciałem Was zapytać czy brakuje Wam czegoś w naszym mieście? np. przedszkola, restauracji, rozrywek, albo możliwości uprawiania jakiejś dyscypliny sportu? Jest coś takiego czego nie ma, a gdyby było to chętnie odwiedzalibyście to miejsce? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no dobra, ale to dochodzimy do tego samego
![]() Komunikacjat to złoty strzał... w kolano. Jak dobrze ująłeś - jest z tym lipa. Też bym poszedł na ząbkowice, ujejsce czy strzemieszyce się pobawić - ale nie mam jak wrócić. A spójrzmy w drugą stronę. Jest potencjał w tych dzielnicach, ale ekipy nie przyjadą, bo jak potem wrócą? ![]() Autobus nam dali ! z katowic ! w nocy ! no fajnie, ale nawet czeladź ma busa od nich do kato, a my musimy czekać na przystanku w s-c żeby wsiąść w nasz bus i przy okazji można dostać w pierdol : ) bo czemu nie, w końcu co mi tu na przystanku stoisz, co? ;p bus jedzie do centrum ! wspaniale, z przyjemnością sobie zrobię spacer na gołonóg czy inną dzielnicę o 3 w nocy, albo wysupłam kilka dyszek na taxi : ) Jak coś robić to porządnie, albo wcale, bo z tymi busami nocnymi to jest śmiech ![]() bardzo mi się podoba ten temat bo fajnie w nim wychodzą na wierzch absurdy ![]() edit: ale żeby nie było że marudzę, ten naród ma jeszcze szansę ![]() ![]() Ten post edytował KJS pon, 08 sie 2011 - 22:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Aha - państwo ze strzemieszyc, ząbkowic czy ujejsca - bawcie się w swojej remizie na swojej wsi, bo nocny autobus do Was nie jeździ i chyba nigdy nie pojedzie. Ale my już do tego przywykliśmy, albo do 22, albo do 4 rano. Bo w końcu jak się bawić to już chyba do końca - pewnie z takiego wychodzą założenia z tą komunikacją ![]() Tak przy okazji http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=roz...mp;nr_linii=903 ten dojazd do Strzemieszyc to chyba odwożenie pracowników, bo innego sensu tu nie widzę. Co do wątku klubów no to tak, Yaku, masz rację. Niestety nie ma żadnego. Ten post edytował Prosty pon, 08 sie 2011 - 22:26 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:49 |