![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 20 lip 11 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,721 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Chciałem Was zapytać czy brakuje Wam czegoś w naszym mieście? np. przedszkola, restauracji, rozrywek, albo możliwości uprawiania jakiejś dyscypliny sportu? Jest coś takiego czego nie ma, a gdyby było to chętnie odwiedzalibyście to miejsce? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no dobra, ale to dochodzimy do tego samego
![]() Komunikacjat to złoty strzał... w kolano. Jak dobrze ująłeś - jest z tym lipa. Też bym poszedł na ząbkowice, ujejsce czy strzemieszyce się pobawić - ale nie mam jak wrócić. A spójrzmy w drugą stronę. Jest potencjał w tych dzielnicach, ale ekipy nie przyjadą, bo jak potem wrócą? ![]() Autobus nam dali ! z katowic ! w nocy ! no fajnie, ale nawet czeladź ma busa od nich do kato, a my musimy czekać na przystanku w s-c żeby wsiąść w nasz bus i przy okazji można dostać w pierdol : ) bo czemu nie, w końcu co mi tu na przystanku stoisz, co? ;p bus jedzie do centrum ! wspaniale, z przyjemnością sobie zrobię spacer na gołonóg czy inną dzielnicę o 3 w nocy, albo wysupłam kilka dyszek na taxi : ) Jak coś robić to porządnie, albo wcale, bo z tymi busami nocnymi to jest śmiech ![]() bardzo mi się podoba ten temat bo fajnie w nim wychodzą na wierzch absurdy ![]() edit: ale żeby nie było że marudzę, ten naród ma jeszcze szansę ![]() ![]() Ten post edytował KJS pon, 08 sie 2011 - 22:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:39 |