![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zbliża się dzień litości nad PKP z tej przyczyny chyba będę zmuszony skorzystać z ich usług, przy tej okazji chciałbym się przejechać tymi nowymi pociągami, jak można sprawdzić o której są na stacji DD Centrum? W rozkładzie PKP nie mogę tego znaleźć.i najważniejsze - bilet kupuje się w pociągu?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coś chyba nie wyjechały i klima z elfów nie ochłodzi pasażerów tego lata (w sumie zimno jest).
Jak to w tym reportażu powiedziano: kolejarze robią co mogą a pasażerowie tylko narzekają... a Elfy rdzewieją na bocznicy... Dzień Dobry Polsko! ![]() Mówią już o tym w ogólnopolskich wiadomościach Link do wiadomości oz info o naszych Elfach (od 22.22 s) Najwcześniej w październiku ruszą ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Dzień Dobry Polsko! ![]() Nie w całej Polsce tak jest. Właśnie wróciłem z okolic Olsztyna gdzie jak wyczytałem, władze miasta dogadują się z kolejarzami w taki sposób, że na czas remontu jednej z ważniejszych dróg w mieście zostaną wybudowane dodatkowe przystanki kolejowe w mieście plus uruchomione nawet do 32 dodatkowych połączeń na tym odcinku aby ułatwić mieszkańcom dojazd do pracy na czas przebudowy. Sami dziennikarze byli zdziwieni na ile kolejarze byli chętni do współpracy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:18 |