![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 20 lip 11 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,721 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Chciałem Was zapytać czy brakuje Wam czegoś w naszym mieście? np. przedszkola, restauracji, rozrywek, albo możliwości uprawiania jakiejś dyscypliny sportu? Jest coś takiego czego nie ma, a gdyby było to chętnie odwiedzalibyście to miejsce? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Z wszystkich rzeczy najbardziej brakuje mi prawdziwego centrum. Chciałbym aby 3maja stała się taką Mariacką w Katowicach, a nie wymarłym po 18 deptakiem.
A dwa, to dobrego klubu koncertowo/imprezowego. Dla mnie ogólnie dziwnym jest aby w tak dużym mieście nie było ani jednego dużego klubu z muzyką na żywo. Ale sądzę, że tu dochodzą tzw. pozasportowe rzeczy. Przedostatnia dyskoteka w mieście (na końcu Kasprzaka) kończyła swoją działalność bombami pod drzwiami, a w ostatniej jak mnie pamięć nie myli (w dawnym domu chłopa) też chyba zbyt wesoło nie było. Widocznie mimo, że nie widać tego na ulicach, dalej nie ma odważnych na robienie dyskoteki w mieście. Bo nie wierzę aby nie było w mieście potrzeby na klub/dyskotekę. W sferze marzeń pozostaje jeszcze kilka spraw.. taki naprawdę dobry i skutecznie stosowany system informacji miejskiej wraz z identyfikacją wizualną miasta (ahhh); architekt miejski, który blokował by te koszmarne kolory na blokach; mniej bilbordów... no i drogi dla rowerów takie porządne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:46 |