![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 20 lip 11 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,721 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Chciałem Was zapytać czy brakuje Wam czegoś w naszym mieście? np. przedszkola, restauracji, rozrywek, albo możliwości uprawiania jakiejś dyscypliny sportu? Jest coś takiego czego nie ma, a gdyby było to chętnie odwiedzalibyście to miejsce? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
no dobra to ja napiszę: mnie brakuje nastrojowej knajpy [duzej] z muzyką klubową a czasem jazzem na żywo.... takiej czynnej do rana. Tak , żeby można było wracając skądś zahaczyć tam o 2 w nocy i posłuchać muzy, zjeść naleśnika czy tam co innego. Duże , wygodne sofy kanapy...pełen luz. Fantazja?
Bynajmniej ...w Gliwicach to normalka. Nie wiem jak to jest możliwe ale tam o 2 w nocy chodniki są bardziej zapchane niż u nas o 2 po południu. -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no dobra to ja napiszę: mnie brakuje nastrojowej knajpy [duzej] z muzyką klubową a czasem jazzem na żywo.... takiej czynnej do rana. Tak , żeby można było wracając skądś zahaczyć tam o 2 w nocy i posłuchać muzy, zjeść naleśnika czy tam co innego. Duże , wygodne sofy kanapy...pełen luz. Fantazja? Bynajmniej ...w Gliwicach to normalka. Nie wiem jak to jest możliwe ale tam o 2 w nocy chodniki są bardziej zapchane niż u nas o 2 po południu. Przecież Gliwice to studenckie miasto, zresztą nie ma co porównywać Gliwic do D.G. ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:39 |