![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobry WETERYNARZ w mieście? Możecie polecić kogoś,kto ma serce do zwierząt i jest dobrym wetem?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Na Augustynika lecznicę Wróblewskich polecam. Ostatnio wypróbowałam kilka razy z kotkiem i przy dość trudnym zabiegu było ok :-)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Na Augustynika lecznicę Wróblewskich polecam. Ostatnio wypróbowałam kilka razy z kotkiem i przy dość trudnym zabiegu było ok :-) Ja póki co wysterylizowałem tam suczkę i było ok, szybko i łądnie się zagoiło, bez komplikacji ![]() Na kosmonautów chodziłem wcześniej i imho to najfajniejsza przychodnia weterynaryjna w DG, można powiedzieć, że uratowali mi dwa psy - jednego z ciężkiej choroby przewodu pokarmowego, później ową suczkę z objawów "pobidulowych" (podobnie jak u bea). Minus jest taki, że tam zawsze trzeba długo czekać :/ ale może warto. Jeszczę mogę polecić panią weterynarz na 3maja (takie coś jakby pawilon powyżej Okrzei), niestety nie pamiętam jak się nazywa, bo daaawno tam nie byłem ale też pomogła mojemu poprzedniemu pieskowi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:14 |