![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobry WETERYNARZ w mieście? Możecie polecić kogoś,kto ma serce do zwierząt i jest dobrym wetem?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 07 lut 11 Nr użytkownika: 4,434 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich. Chciałbym napisać parę słów o wet na DĄBROWIE G. Chodziłem z kotkami a(mam 2) do wet na Kosmonautów i nie powiem że tam jest żle tylko o to chodzi że tam jest straszny młyn i ci wet to sami nie wiedzą co robią. Nie podobało mi się to też że na moich oczach usypiali psa..nap[rawdę nie jest to miły widok i moim zdaniem powinien być do tego osobny pokój czy pomieszczenie a nie tak przy wszystkich. Od niedawna na ul Augustynika jest przychodnia wet i poszedłem tam i....naprawę warto! Bardzo miła obsługa i bardzo fachowa. Nie zdzierają kasy za byle zastrzyk tak że naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony że tanio fachowo i bardzo miło. I jak na razie nie ma tam większych kolejek. POLECAM!!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 17 cze 11 Nr użytkownika: 4,677 Płeć: Mężczyzna ![]() |
. Nie podobało mi się to też że na moich oczach usypiali psa..nap[rawdę nie jest to miły widok i moim zdaniem powinien być do tego osobny pokój czy pomieszczenie a nie tak przy wszystkich. Od niedawna na ul Augustynika jest przychodnia wet i poszedłem tam i....naprawę warto! Bardzo miła obsługa i bardzo fachowa. Nie zdzierają kasy za byle zastrzyk tak że naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony że tanio fachowo i bardzo miło. I jak na razie nie ma tam większych kolejek. POLECAM!!! Trochę brednie że nie maja takiego pokoju bo tam maja taki pokój może akurat była tam operacja ( mieli młyn tzn ludzie tam chodzą ![]() ale raczej ta lecznica dopiero raczkuje ze sprzętem itp.Polecam ją do doraźnych zabiegów.Czy tanio , raczje jak na Kosmonautów.Jeśli chodzi o Molickiego moją sunie 12 letnią chciał usypiać a na kosmonautów uratowali.Do Dr.Molickiego chodziłem do czasu jak załważylem jak uspił psa i wsadził zapakował do wora jak szmatę i wyniósł jak worek ziemniaków właścicielom. Poważne sprawy proponuje jak inni przedmówcy konsultować w 2 miejscach np badanie krwi.Wiem nie zawsze eis da bo krwi czasem może być mało i szkoda czworonoga.Także proponuje Kosmonautów a weryfikacja w poważnych sprawach Brynów Katowice. Ten post edytował washide pią, 17 cze 2011 - 18:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:14 |