![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Hej,
Nie rejestrujĘsiĘna forum, bo nie jestem stĄd. PrzyciĄgnĘŁa mnie nazwa - Dabrowa GÓrnicza. Szukam chŁopaka (a wŁaŚciwie to mĘŻczyzny, ma 27 lat) z Waszego miasta. ChociaŻ tak naprawdĘnie wiem, czy ciĄgle tu mieszka. Od naszego ostatniego spotkania minĘŁy prawie 4 lata, ale z przyczyn osobistych muszĘgo odnaleĹşĆ. Nie chcĘprzedstawiaĆ tu z imienia i nazwiska osoby, ktÓrej poszukujĘ. Ale gorĄco proszĘ, zajrzyjcie na mojego bloga, pod ten adres: http://whistar.blog.pl/archiwum/index.php?nid=4656219 . Gdyby ktokolwiek z Was mÓgŁ mi pomÓc odezwijcie siĘna adres jooann@o2.pl . Wiem, Że to desperacka proŚba, ale bardzo mi na tym zaleŻy. A jak ostatnio stwierdzili jacyŚ tam naukowcy od dowolnego czŁowieka na Ziemi dzieli nas tylko 7 znajomych. WiĘc moŻe to bĘdzie dobry strzaŁ? Pozdrawiam Ania |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pon, 29 wrz 03 Nr użytkownika: 23 ![]() |
Klubu detektywÓw jeszcze nie rozwiĄzujemy. GdyŻ GrzeŚ odnalazŁ siĘ... poŁowicznie. To znaczy ponoĆ mieszka tam gdzie mieszkaŁ, jednakŻe jego sytuacja rodzinna caŁy czas jest dla mnie jednĄ wielkĄ niewiadomĄ. Dlatego bardzo czekam na dalsze wieŚci w tej sprawie.
Pozdrawiam Ania |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |