![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
W pierwszej parze mamy Gwardie
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Ja mam tylko jeden apel : Niech Madzia Śliwa wróci do Dąbrowy! Dziś z naszym blokiem robiła co chciała:)
a tak pozatym to Krysia chyba ma jeszcze nie doleczoną kontuzje i chyba dlatego nie może jeszcze całego meczu grać... Oby się wyleczyła za tydzień ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam tylko jeden apel : Niech Madzia Śliwa wróci do Dąbrowy! Dziś z naszym blokiem robiła co chciała:) Oj tak ja bardzo chcę, aby Śliwa wróciła! W sumie z tego, co wyczytałem to odeszła właśnie przez p. Kawkę.Ikić jest na libero, bo Krysia pewnie dalej leczy kontuzję. Akurat dzisiaj Ikićdobrze zagrała.Co do Natalii Kurnikowskiej - to znasz powody dla których gra tak mało? Trener widocznie ma jakiś powód. Wyższy powód, bo sam z siebie by nie stawiał jej w kwadracie, bo jest dobrą zawodniczką. Nie znam powodów, ale jak ona ma znaleźc rytm gry jeśli w ogóle nie dostaje szans?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:12 |