![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
W pierwszej parze mamy Gwardie
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niestety dzisiaj także się nie udało
![]() ![]() ![]() Druga sprawa to mistrzostwo świata p. Kawki w żonglowaniu składem. Takie rotacji dawno nie widział. Nie jestem trenerem, więc pewnie łatwo mi mówić, ale dlaczego nie daje się szans dłuższej gry Natalii Kurnikowskiej? Pewnie jakieś transfery na następny sezon będą, ale myślę, że najważniejszym powinno być zwolnienie p. Kawki oraz Haładyn i Lis. Oczywiście to tylko moje propozycje i jak znam życie p. Kawka czymś nas zaskoczy ![]() Trochę szkoda aż tak dużej przegranej, bo ni w ząb nie potrafię zrozumieć tych okropnych przestojów! Ja rozumiem, że dziewczyny mogą mieć gorszy dzień, mogą mieć okres itp., ale jakoś ATOM, czy Muszyna nie mają takich problemów! Choćby wczorajszy mecz. Nie pamiętam już w którym to było secie, ale prowadzimy 8:2 i nagle jakby coś się stało ![]() ![]() Pomimo wszystko Dziewczyny kibicuję w walce o Brąz ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 03:24 |