![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 01 paź 09 Nr użytkownika: 3,480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Chciałbym poruszyc temat gadżetów kibica (np. szaliki, koszulki MKS-u). Potrzebuję zakupic kilka szalików na konkurs z okazji urodzin Oficjalnej Strony Kasi Gajgał. W jakiej cenie można nabyc szaliki i czy jest możliwośc wysłania ich do kupującego pocztą? Z góry dzięki za odpowiedź ![]() ________________________________ Patryk Szulc, Redaktor Naczelny Oficjalnej Strony Katarzyny Gajgał tel.: 513-261-203 gg: 3895775 e-mail: plpelite@boo.pl , plp_elite@e-mail.net.pl , pszulc1412@gmail.com , pes0@onet.eu strona internetowa: www.kasiagajgal.pl , www.kasiagajgal.boo.pl , www.volleylife.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Sama chemia, czy jest w koszulce troche bawelny
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sama chemia, czy jest w koszulce troche bawelny Ale smuty.Fasolka po bretońsku na mojej koszulce wylądowała i bez problemu sprana.A przy bawełnie nie ma takiej możliwości, struktura i chłonność.Wiem co piszę, bo z elastorem i z przędzą mam styczność na co dzień.Koszulka SUPER!!
Ten post edytował Szczepan wto, 10 maj 2011 - 01:50 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:21 |