Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gadżety kibica
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
PatrykSz
Witam!

Chciałbym poruszyc temat gadżetów kibica (np. szaliki, koszulki MKS-u).
Potrzebuję zakupic kilka szalików na konkurs z okazji urodzin Oficjalnej Strony Kasi Gajgał.
W jakiej cenie można nabyc szaliki i czy jest możliwośc wysłania ich do kupującego pocztą?

Z góry dzięki za odpowiedź smile2.gif

gg: 3895775
e-mail: plpelite@boo.pl , plp_elite@e-mail.net.pl , pszulc1412@gmail.com , pes0@onet.eu
strona internetowa: www.kasiagajgal.pl , www.kasiagajgal.boo.pl , www.volleylife.pl
Hi-tek
Wszystko da sie zalatwic. Szczegoly na PW.
Pozdrawiam
Lui
Organizuje zapisy na koszulkę MKS'u.
Koszt to 58 zł na sztukę.
Wszystkich chętnych proszę o kontakt: 500-282-612, GG:5955911

Rozmiarówka:

Rozmiar - Wzrost
XXL 188 – 194
XL 182 – 188
L 176 – 182
M 170 – 176
S 164 – 170
XS 158 – 164

Mały77
Lui - a będzie można gdzieś obejrzeć? Bo wiesz - to jak kupowanie kota w worku wink.gif Najlepiej byłoby przymierzyć, dotknąć wink.gif
Slyzaba
Albo chociaż fotka już gotowego produktu?
Kamil_
Nie mam akurat tej, ale koszulka bardzo porządna. Firmy Tico. Gorąco polecam smile2.gif
kamillll
ale to replika czy jakiś wymysł?
Lui

Lui
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH KUPNEM KOSZULKI PROSZĘ O WPŁACENIE PIENIĘDZY I PODANIE ROZMIARU NA NAJBLIŻSZYM MECZU Z GWARDIĄ WROCŁAW (58 ZŁ, OKOLICE BĘBNA)
Arbas
Sama chemia, czy jest w koszulce troche bawelny
Damian86mdc
przewiduejcie wprowadzenie koszulki do obiegu, zeby mozna byla ja kupic przed wejsciem na trybuny, tak jak to bylo z szalikami itd.

a mozecie podac jakeis bardziej szczegolowe wymairy dla poszczegolnych rozmiarow długosc od kolnieza i szerokosc
Lui
KOSZULKI TYLKO NA ZAPISY !

Michael
Od spotkań z Gwardią Wrocław 21 i 22 kwietnia w sektorze S w okolicach bębna do nabycia będą najnowsze vlepki MKSu w cenie 5 zł za pakiet 40 vlepek (10 sztuk każdego wzoru).

Lui
NA DZISIEJSZYM MECZU Z GWARDIĄ BĘDĘ ZBIERAŁ OSTATNI RAZ PIENIĄDZE NA KOSZULKI !!
kraq
Widze ze przeczytalem tego posta o jeden dzien za pozno. Koszulka rewelacja. Jakby co to prosze o info czy mozna sie jeszcze dopisac do listy.
Szczepan
CYTAT(Arbas @ nie, 10 kwi 2011 - 14:02) *
Sama chemia, czy jest w koszulce troche bawelny
Ale smuty.Fasolka po bretońsku na mojej koszulce wylądowała i bez problemu sprana.A przy bawełnie nie ma takiej możliwości, struktura i chłonność.Wiem co piszę, bo z elastorem i z przędzą mam styczność na co dzień.Koszulka SUPER!!
Michael
Sprzedam 1 koszulkę jak na zdjęciach wyżej, rozmiar L. Nieużywana, oryginalnie zapakowana. Odbiór na najbliższym meczu lub wcześniej po ustaleniu miejsca i czasu. Cena 58 złotych.

Kontakt przez gg: 9808465 lub telefonicznie 698 101 802.

Lui
Ze względu na ponowne zainteresowanie koszulkami odświeżam temat.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt. 500-282-612, GG 5955911 lub na PW.

Pozdrawiam.
Michael
Nowe vlepki! 4 edycja! 40 vlepek za jedyne 4zł! Do nabycia już od najbliższego meczu z Bielskiem 15 I.

Michael
UWAGA!! UWAGA!!

Każdy kto podczas niedzielnego meczu z BKSem wrzuci symboliczna złotówkę do puszki Klubu Kibica w podziękowaniu otrzyma unikatowy kalendarzyk kieszonkowy MKSu!! Wszystkie pieniądze zebrane w ten sposób przeznaczone zostaną na przygotowanie kolejnych opraw na spotkania MKSu Dąbrowa Górnicza.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.