![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 06 maj 11 Nr użytkownika: 4,618 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Firma Clar System zakład pracy chronionej poszukuje pracowników ochrony na obiekt w Dąbrowie Górniczej, Mysłowicach i Katowicach.
Wymagania - Wymagane zaświadczenie o niekaralności - Odpowiedzialność, rzetelność. - Nie jest wymagana licencja pracownika ochrony - Oferta skierowana do osób z 2 grupą inwalidzką Oferujemy Pracę na umowę o pracę, pełny etat 1386 zł brutto. Forma kontaktu Więcej informacji pod numerem telefonu: 504 257 056 lub pod adresem: z.wiercinski@clarsystem.pl w tytule ochrona i miasto, w którym chcą Państwo podjąć pracę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
...zakład pracy chronionej poszukuje pracowników ochrony... - Oferta skierowana do osób z 2 grupą inwalidzką Hehe zawsze mnie to śmieszy, jak mnie lub moje mienie ma ochronić inwalida? Nie żebym miał coś do inwalidów ale akurat do ochrony mienia to imho trzeba mieć zdrowie ![]() Akurat mam pracę związaną z budowami więc wiem, że wygląda to tak: każdy chce tanio więc zatrudniają "dziadków" z grupą, ci ledwo stoją na nogach i głównie przysypiają więc co chwila są kradzieże, firma udaje że płaci a obiekt udaje obiekt chroniony... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
...zakład pracy chronionej poszukuje pracowników ochrony... - Oferta skierowana do osób z 2 grupą inwalidzką Hehe zawsze mnie to śmieszy, jak mnie lub moje mienie ma ochronić inwalida? Nie żebym miał coś do inwalidów ale akurat do ochrony mienia to imho trzeba mieć zdrowie ![]() Akurat mam pracę związaną z budowami więc wiem, że wygląda to tak: każdy chce tanio więc zatrudniają "dziadków" z grupą, ci ledwo stoją na nogach i głównie przysypiają więc co chwila są kradzieże, firma udaje że płaci a obiekt udaje obiekt chroniony... miałem to co napisałeś na końcu języka ![]() ale się powstrzymałem... pomijam fakt, że rozpieprza mnie ten proceder. Inwalida - bierze rente i idzie do pracy? Jak dla mnie to pewna sprzeczność i ten proceder ktoś powinien ukrócić...albo jedno albo drugie - to samo z emerytami....jak dla mnie to patologia... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pomijam fakt, że rozpieprza mnie ten proceder. Inwalida - bierze rente i idzie do pracy? Jak dla mnie to pewna sprzeczność i ten proceder ktoś powinien ukrócić...albo jedno albo drugie - to samo z emerytami....jak dla mnie to patologia... Zgadzam się - ktoś dostaje rentę z tytułu niezdolności do pracy i idzie do pracy - chore. Z drugiej strony spróbuj wyżyć z tej renty ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
pomijam fakt, że rozpieprza mnie ten proceder. Inwalida - bierze rente i idzie do pracy? Jak dla mnie to pewna sprzeczność i ten proceder ktoś powinien ukrócić...albo jedno albo drugie - to samo z emerytami....jak dla mnie to patologia... Zgadzam się - ktoś dostaje rentę z tytułu niezdolności do pracy i idzie do pracy - chore. Z drugiej strony spróbuj wyżyć z tej renty ... Tzn. może idea jest słuszna, bo tak: masz kogoś na wózku i normalnie jest on niezdolny do pracy więc dostaje rentę. Ale ktoś tworzy miejsce pracy przystosowane dla osoby na wózku i wtedy otwierają się możliwości. Taka osoba może mieć mniejszą wydajność więc zarabia część tego co pełnosprawny pracownik wspomagana jest więc też rentą. Tyle teoria, niestety "zakłady pracy chronionej" to w 90% fikcja jak wyżej, ciekawe czy pan zbigniew przyjmie osobę głuchoniemą albo bez nóg? On pewnie chciałby pełnosprawnego niepełnosprawnego ![]() CYTAT Z drugiej strony spróbuj wyżyć z tej renty ... Dajmy na to pula na renty to 10 000 zł a mamy 10 rencistów - wychodzi po 1k na osobę. Ale eliminujemy fikcyjnych niepełnosprawnych, pozostają nam 4 osoby co daje 2,5k PLN na osobę. I tak powinno się to odbyć... Ten post edytował vacu sob, 07 maj 2011 - 16:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:20 |