![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 06 maj 11 Nr użytkownika: 4,618 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Firma Clar System zakład pracy chronionej poszukuje pracowników ochrony na obiekt w Dąbrowie Górniczej, Mysłowicach i Katowicach.
Wymagania - Wymagane zaświadczenie o niekaralności - Odpowiedzialność, rzetelność. - Nie jest wymagana licencja pracownika ochrony - Oferta skierowana do osób z 2 grupą inwalidzką Oferujemy Pracę na umowę o pracę, pełny etat 1386 zł brutto. Forma kontaktu Więcej informacji pod numerem telefonu: 504 257 056 lub pod adresem: z.wiercinski@clarsystem.pl w tytule ochrona i miasto, w którym chcą Państwo podjąć pracę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
...zakład pracy chronionej poszukuje pracowników ochrony... - Oferta skierowana do osób z 2 grupą inwalidzką Hehe zawsze mnie to śmieszy, jak mnie lub moje mienie ma ochronić inwalida? Nie żebym miał coś do inwalidów ale akurat do ochrony mienia to imho trzeba mieć zdrowie ![]() Akurat mam pracę związaną z budowami więc wiem, że wygląda to tak: każdy chce tanio więc zatrudniają "dziadków" z grupą, ci ledwo stoją na nogach i głównie przysypiają więc co chwila są kradzieże, firma udaje że płaci a obiekt udaje obiekt chroniony... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:20 |