![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: czw, 24 lut 11 Nr użytkownika: 4,480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapraszam serdecznie do nowo otwartego Squash Clubu w Dąbrowie Górniczej.
www.speed-squash.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dąbrowa w końcu się doczekała boiska
![]() - szkoda, że nie można rezerwować online - w galerii super są fotki pokazujące, jak hala wyglądała wcześniej - na głównej stronie nieco myląca informacja: CYTAT Tylko teraz grasz za 50% normalnej ceny! Promocja trwa od 14.02 do 20.02 ! Nie przegap tej okazji! - jakiej firmy jest kort? - czy uznajecie karty BENEFIT (nie znalazłem tego w cenniku a wiem po innych obiektach i firmach sportowych z DG, że ma b. duże wzięcie) - czy są jakieś zajęcia dla całkowitych amatorów? Powodzenia! -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: czw, 24 lut 11 Nr użytkownika: 4,480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT na głównej stronie nieco myląca informacja Nie jest myląca, tylko jest już nieaktualna. Ale dla poszukujących okazji zapraszam w najbliższych dniach na Groupon! CYTAT jakiej firmy jest kort? Podobnie jak w znakomitej większości klubów na Śląsku - UNIDAN CYTAT czy uznajecie karty BENEFIT (nie znalazłem tego w cenniku a wiem po innych obiektach i firmach sportowych z DG, że ma b. duże wzięcie) BENEFIT rusza u Nas już od kwietnia! CYTAT czy są jakieś zajęcia dla całkowitych amatorów? Oczywiście jest możliwość wynajęcia sobie profesjonalnego trenera do indywidualnych lekcji. Jednak jeśli komuś zależy na podstawach gry i techniki to polecam własną osobę całkowicie za FREE ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:46 |