Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Squash Club w naszym mieście już otwarty !!!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Inne dyscypliny
speed-squash
Zapraszam serdecznie do nowo otwartego Squash Clubu w Dąbrowie Górniczej.
www.speed-squash.pl
Slyzaba
Dąbrowa w końcu się doczekała boiska smile2.gif
- szkoda, że nie można rezerwować online
- w galerii super są fotki pokazujące, jak hala wyglądała wcześniej
- na głównej stronie nieco myląca informacja:
CYTAT
Tylko teraz grasz za 50% normalnej ceny! Promocja trwa od 14.02 do 20.02 !

Nie przegap tej okazji!

- jakiej firmy jest kort?
- czy uznajecie karty BENEFIT (nie znalazłem tego w cenniku a wiem po innych obiektach i firmach sportowych z DG, że ma b. duże wzięcie)
- czy są jakieś zajęcia dla całkowitych amatorów?

Powodzenia!
speed-squash
CYTAT
na głównej stronie nieco myląca informacja

Nie jest myląca, tylko jest już nieaktualna. Ale dla poszukujących okazji zapraszam w najbliższych dniach na Groupon!

CYTAT
jakiej firmy jest kort?

Podobnie jak w znakomitej większości klubów na Śląsku - UNIDAN

CYTAT
czy uznajecie karty BENEFIT (nie znalazłem tego w cenniku a wiem po innych obiektach i firmach sportowych z DG, że ma b. duże wzięcie)

BENEFIT rusza u Nas już od kwietnia!

CYTAT
czy są jakieś zajęcia dla całkowitych amatorów?

Oczywiście jest możliwość wynajęcia sobie profesjonalnego trenera do indywidualnych lekcji. Jednak jeśli komuś zależy na podstawach gry i techniki to polecam własną osobę całkowicie za FREE wink.gif

Slyzaba
Witam,

W takim razie czekam do kwietnia - jak tylko BENEFIT ruszy to serdeczna prośba o info na forum. Od razu się pojawię smile2.gif.

pozdrawiam,
Sylwek
Pantas
Brakuje jakichś zasad chociaż ogólnych, ja jestem zielony w temacie, ale zagrałbym, czy mogę spróbować swoich sił? Nie rozumiem jednak cennika, cena za godzinę to cena za tor/boisko? Czy za osobę za godzinę?
speed-squash
CYTAT(Pantas @ wto, 08 mar 2011 - 22:56) *
Brakuje jakichś zasad chociaż ogólnych, ja jestem zielony w temacie, ale zagrałbym, czy mogę spróbować swoich sił? Nie rozumiem jednak cennika, cena za godzinę to cena za tor/boisko? Czy za osobę za godzinę?

Zapraszam do klubu - tam może Pan zapoznać się z regułami, ponadto ktoś z obsługi zawsze pomoże w stawianiu pierwszych kroków na korcie. Zapraszam również na www.nasquasha.pl
Cena podana w cenniku to cena za kort niezależnie ile osób na nim gra, czyli można przyjść w cztery osoby, a cena będzie cały czas taka sama.

Zapraszam serdecznie
maseur
squash w naszym mieście - dobry temat, niebawem tam zajrzę smile2.gif
KJS
Planujecie podpisać umowę z MULTISPORT ?
edit - sorry, benefit = multisport wink.gif to ja też czekam na info
speed-squash
Witam,
Chciałbym poinformować, że od dnia 1 kwietnia 2011 roku akceptujemy karty MULTISPORT. W celu zapoznania się z cennikiem zapraszam na www.speed-squash.pl
Slyzaba
super !!
speed-squash

Nasz klubowy sklep wreszcie ruszył !!!

W naszej ofercie znaleźć można rakiety, odzież damską i męską oraz wszelakie akcesoria Karakal oraz Oliver - bezapelacyjnych liderów squash'owego rynku.

Zanim podejmiesz decyzje o zakupie konkretnego modelu rakiety możesz wypróbować go u nas na korcie !

Taniej nie kupisz nawet w internecie - przyjdź i sam się przekonaj.
Slyzaba
Może ktoś jest chętny na godzinę gry w squsha? Dzisiaj, 21.00, na Granicznej. Mój stały przeciwnik się 'wykruszył', wszyscy znajomi zajęci więc szukam przeciwnika smile2.gif. Potencjalnych zainteresowanych proszę o maila lub PW maks. do 20:30
Slyzaba
Niedługo przybędzie kolejna konkurencja dla Speed Squash. Tuż obok EXPO Silesia będzie 6 kortów!
Grzegorz-dg
Też zauważyłem duży baner reklamowy na budynku hali nieczynnej tuż obok drogi .Przybywa konkurencji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.