![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiadomo już coś na temat Dni DG 2011 ?
Powód Edycji: Mod. Temat przeniesiony
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dni DG to od wielu lat niezmiennie - KICHA. Nie jestem może konsumentem kultury wyższej, ale widzę przepaść między DG a resztą świata, Rok temu w Opolu - będąc z wizytą załapałem się na Kazika, KSU, Turbo. Plus kilka innych. W DG znowu wieś zatańczy i zaspiewa.
-------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Rok temu w Opolu - będąc z wizytą załapałem się na Kazika, KSU, Turbo. To pojechałeś. Raz, że Opole to stolica województwa. Ale nie to mnie rozbawiło. Kazik, KSU, Turbo... zestaw idealny na dni miasta. W szczególności podstarzałe punki z KSU i równie podstarzałe Turbo. O ile wspomnianego Turbo nie znam o tyle KSU znam i szanuje.. ale litości to są dni dla wszystkich mieszkańców a nie grupki miłośników i to dość wąskiej.. A co do Kazika. W ostatnich latach w DG grał KULT, Lao Che, Coma jeszcze na zielonej Hey i Kult raz kolejny... czy to nie są zespoły z tej najpopularniejszej półki? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:07 |