![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiadomo już coś na temat Dni DG 2011 ?
Powód Edycji: Mod. Temat przeniesiony
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marti, co rozumiesz przez bardzo niski poziom? I czego byś oczekiwał na takiej imprezie?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Marti, co rozumiesz przez bardzo niski poziom? I czego byś oczekiwał na takiej imprezie? Mnie to samo interesuje. Czego oczekujesz po imprezie miejskiej? Daj przykład innej dobrze zorganizowanej wg Ciebie imprezy MIEJSKIEJ? Ja też na dni dąbrowy nie chadzam, jedynie pasujący mi koncert i do domu. Bo zwyczajnie nie kręci mnie kupienie balonika, kupienie piwa i zjedzenie kiełbaski. Ale z tego co pamiętam to zawsze są tam tłumy bo ludzi to kręci. Ja też bym wolał skład wpasowujący się w mój gust ale głupi nie jestem i wiem, że DG nie zrobi z dni miasta darmowego openera.. Muzycznie musi być dopasowany do wszystkich. A z tego co pamiętam to DG rozgrywa to dość ok. Bo jeden dzień muzycznie jest dla młodszej publiki drugi dla starszej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:10 |