![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: pią, 10 sie 07 Skąd: Mydlice pn. Nr użytkownika: 780 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
poleccie jakąs restauracje w DG lub okolicy gdzie można posiedzieć we dwoje i zjesc cos dobrego Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 21 lut 11 Nr użytkownika: 4,468 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłem w Kleopatrze 2 razy w grudniu i styczniu i raz zamawiałem danie z dowozem. Byłem w łikend więc kilka stolików było zajetych, miła obsługa - obsługiwała nas blondynka:) , danie dotarło za kazdym razem po ok 10 min. Porcje rzeczywiście duże, za 1 razem moja żona nie mogła zjesc, a za drugim razem bylismy z jej siostrą i córką. Fajna sprawa bo kelnerka zaproponowała dla małej ( która nie mogła sie zdecydować) pizze w kształcie serduszka i rzeczywiście taka dostała, notabene całkiem dobra, z kurczakiem bo sam kosztowałem:) Przy okazji jak to mała ( 5 letnie dziecko) bardzo chciała zobaczyc jak sie tą pizze robi, wiec zapytałem czy mozemy postac przy barze i zobaczyc wyrób pizzy. Kucharzem był wtedy jakis obcokrajowiec, bo zaczał mowic do nas po angielsku ( jak się poźniej dowiedziałem, Algierczyk - szef kuchni) wziął małą na kuchnię i pokazał jak robi pizze dla niej, mała była bardzo zadowolona. Ogólnie mogę restauracje polecić, bardzo dobre jedzenie, duże porcje, większe niż w Sfinksie, zona miała problem ze zjedzeniem swojej, ale pomogłem:p. Rzeczywiście klimatyzowanie mogli by mieć lepsze, troszkę po wyjściu czuć swąd frytek. Przystępne ceny, moja żona zamawiała za każdym razem shoarme z kurczaka i twierdzi że bardzo dobra, ja wziąłem za 1 razem shoarme z warzywami, a za 2 z jagnięciny. Shoarme z jagnięciny polecam, swietne zarcie, kosztuje troszke wiecej ale warto. Na wynos zamawialiśmy pizze, na imprezę ze znajomymi. Znajomym pizza smakowała, zamówlilismy pizze picante i kleopatra.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:16 |