![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: pią, 10 sie 07 Skąd: Mydlice pn. Nr użytkownika: 780 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
poleccie jakąs restauracje w DG lub okolicy gdzie można posiedzieć we dwoje i zjesc cos dobrego Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: pią, 10 sie 07 Skąd: Mydlice pn. Nr użytkownika: 780 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam,
posluchalem waszej rady i zabralem dziewczyne do kleopatry. Jezeli chodzi o wystroj to jest bardzo podobny do Sphinxa. Menu zreszta tez. Jezeli chodzi o jedzenie to zamowilem shoarme i frytki. Bylo smaczne a porcje naprawde duze. Osoby ktore raczej malo jedza moga miec maly problem. Teraz troche o tym co mi sie nie podobalo. Nie wiem jak dlugo jest ten lokal ale nie wiem czy staz moze tlumaczyc takie zaniedbania. W same walentynki sala byla pelna wiec wyzwanie duze. Kelnerka byla troche zakrecona, pytala kilka razy co zamawialismy. Nie wiem co zamowila para obo nas jednak bylo mi ich naprawde zal gdy czekali na danie ponad 40 min. Chlopak byl wyraznie bardzo wkurzony i mial ochote wyjsc. Problemem jest wentylacja. Bylo duszno i wszedzie unosil sie ciezki aromat smazeniny. W polowie wieczoru kucharzowi cos ewidentnie sie spalilo co bylo czuc w calym lokalu (mozliwe ze danie pary ktora siedziala obok ![]() Ogolnie polecam jednak nie osobom które oczykuja super jakości. Pijąc wino trzeba liczyc sie z rachunkiem rzedu 100zl za kolacje dla 2 osob. Dla mnie duzym plusem jest miejsce bo moge dojsc na piechote i w koncu tez cos wypic wiec przejde sie na pewno jeszcze nie raz. Pozdrawiam Ten post edytował altan pią, 18 lut 2011 - 19:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |