![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 18 sty 11 Nr użytkownika: 4,386 Płeć: Kobieta ![]() |
W lutym rodze swoje pierwsze dziecko.
W zwiazku z tym szukam dobrej przychodni i lekarza pediatry. Mam lekkie rozeznanie w przychodni na merkurym oraz na kasprzaka. Ta na kasprzaka wydaje sie lepsza niz merkury.Jednak nie wiem ak to wyglada pod wzgledem lekarza pediatry.. A moze polecacie zupelnie inna przychodnie? Szukam takiej gdzie mozna wyciagnac karte telefonicznie, pracuje dobry specjalista, a wizyty odbywaja sie na tyle sprawnie, ze nie bede musiala siedziec godzine pod gabinetem z chorym dzieckiem, wsrod innych chorych dzieciakow.. Jednak nie zamykam sie na inne propozycje.. ps.prosze nie polecac mi dr Pieszczek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja z dziećmi jeżdżę do Ząbkowic, ale mogę polecić dwie lekarki świetna tylko daleko jest dr Szubert przyjmuje w Ząbkowicach nie daleko Ujejsca, zdalam sobie sprawę z tego po kilku latach od wizyty. Sama bez testów wymieniła mi rzeczy, na które może być uczulone dziecko (potwierdziło się w 100% po zrobieniu testów), kazała zakupic nebulizator (najlepszy zakup od lat) Kobieta bardzo mądra, przyjmuje również prywatnie, ja byłam u niej własnie prywatnie gdy mi dziecko strasznie chorowało. Druga lekark, która wzbudziła moje zaufanie to dr Urantówka do niej jednak jeżdżę z jednym dzieciem jako do nefrologa i widzę że ma bardzo zaangażowane podejście jesli chodzi o pacjentów, denerwują mnie tylko kolejki i zazwyczaj 2/3 godziny czekania.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |