![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
witam
mam pomysl-zrobmy baze hot spotow i access pointow w naszym miescie.moze ktos wie gdzie sa,jaki maja zasieg,itp. wczoraj dowiedzalem sie ze access point jest w pubie "gondola"-nie sprawdzalem osobiscie ale za niedlugo postaram sie obakac co i jak.mam nadzieje ze to prawda. w kazdej restauracji McDonald jest hot spot.wiec w dg jednego mamy ![]() pozdro |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Polecam: http://www.telepolis.pl/news.php?id=19686 Operatorzy mają pokryć obszarem 3G tereny gdzie nie jest to opłacalne z zamian za "ustępstwa" ze strony UKE. to nie jest takie proste jak Ci się wydaje, to są narazie projekty itp. jeżeli wiesz co to MTR to wiesz co może oznaczać dla rynku ich zamrożenie w obecnej formie...myślę że to na razie wolne dyskusje bez żadnych zobowiązań...i nie musisz polecać ![]() Ten post edytował kamillll czw, 03 lut 2011 - 22:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:08 |