![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobry WETERYNARZ w mieście? Możecie polecić kogoś,kto ma serce do zwierząt i jest dobrym wetem?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 24 sty 11 Nr użytkownika: 4,404 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja leczyłam pieska i teraz leczę drugiego u różnych weterynarzy (na alejach, koło plastyka i koło sztygarki) i wychodzi, że to najlepszy sposób. Nie raz miałam sytuację, że w jednej konkretnym schorzeniu nie poznali się jedni, ale zaradzili na to drudzy więc trzymanie się jednej kliniki niestety źle by mi wyszło - jeden pies mój nie dożyłby swoich dumnych 18 lat, a drugi nie skończyłby nawet dwóch.
Tak więc pamiętajcie by sprawdzać diagnozy i nie przekreślać definitywnie jednej lecznicy nad drugą - po prostu trzeba sprawdzać diagnozy, szczególnie gdy z psem dzieje się coś poważniejszego lub proponowane jest drastyczne leczenie (zabiegi chirurgiczne, sterydy itp.) lub uśpienie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:15 |