![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Znajomy chciałby założyć internet od nich ul. Morcinka. Jakie są Wasze opinie o ich usługach? PS. Wiem, że DSI ogólnie było polecane w temacie "internet w DG", ale gdyby ktoś z doświadczeniami w tym względzie mógł nieco szerzej - będę wdzięczny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
polecam osobie siedządzej pod nickiem DSI naukę czytania ze zrozumieniem zanim jeszcze raz walnie takiego babola jak ostatni post ;)ludzi majacych kilka postow prosze o nie kompromitowanie swoich znajomych lub przelozonych ;)moim zdaniem uzytkownik "DSI" nie podal ani jednego argumentu na swoja obrone, a ja stojacy z boku coraz bardziej trace zaufanie dla DSI...
Generalnie nie znam się na prawie to nie zabieram w tej sprawie głosu. Lubię za to ludzi, którzy udaja, że coś wiedzą ale tak naprawdę to chcą tylko poszczekać na forum i wykazać się "ynteligencją". Szkoda, że z tej "ynteligencji" wychodzi IQ średnio myślącego szympansa :>. to najpierw się poznaj na pewnych aspektach prawnych a pozniej mnie obrazaj.poki co to jestes malo wiarygodnym gosciem wlazacym tu na prosbe szefa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: nie, 23 sty 11 Nr użytkownika: 4,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
polecam osobie siedządzej pod nickiem DSI naukę czytania ze zrozumieniem zanim jeszcze raz walnie takiego babola jak ostatni post ;)ludzi majacych kilka postow prosze o nie kompromitowanie swoich znajomych lub przelozonych ;)moim zdaniem uzytkownik "DSI" nie podal ani jednego argumentu na swoja obrone, a ja stojacy z boku coraz bardziej trace zaufanie dla DSI... Generalnie nie znam się na prawie to nie zabieram w tej sprawie głosu. Lubię za to ludzi, którzy udaja, że coś wiedzą ale tak naprawdę to chcą tylko poszczekać na forum i wykazać się "ynteligencją". Szkoda, że z tej "ynteligencji" wychodzi IQ średnio myślącego szympansa :>. to najpierw się poznaj na pewnych aspektach prawnych a pozniej mnie obrazaj.poki co to jestes malo wiarygodnym gosciem wlazacym tu na prosbe szefa ![]() Oj z tym szefem żebyś się nie zdziwił ![]() ![]() ![]() Kamill/xMarcinx w którym momencie pokazałeś, że się na prawie znasz? :> Jak na razie widzę, że kiepsko sobie radzisz :> A po całej wypowiedzi DSI generalnie stać Cię tylko na przepychankę i znowu zero merytoryki. "Krzyknę głośniej ale ciągle nic ciekawego" to twoja dewiza po tej wypowiedzi :>. Z drugiej strony kamill == xMarcinx ? :> A może jesteście już w trzech osobach? :> Jest K+M brakuje B i trzech króli jest ![]() Bardzo merytoryczna rozmowa, Kamil, bardzo... :> Jest taki fajny dział na tym forum - humor. Zapraszam z takimi wypowiedziami ![]() BTW. Jak ja mam szefa w DSI, to Ty masz w UPC :> Ten post edytował Teddy Bear nie, 23 sty 2011 - 04:41 -------------------- Teddy Bear, Ty krwiożercza bestio.. :>
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kamill/xMarcinx w którym momencie pokazałeś, że się na prawie znasz? :> Jak na razie widzę, że kiepsko sobie radzisz :> A po całej wypowiedzi DSI generalnie stać Cię tylko na przepychankę i znowu zero merytoryki. "Krzyknę głośniej ale ciągle nic ciekawego" to twoja dewiza po tej wypowiedzi :>. Bardzo merytoryczna rozmowa, Kamil, bardzo... :> Jest taki fajny dział na tym forum - humor. Zapraszam z takimi wypowiedziami ![]() drogi Misiu, w skrócie - snujesz tezę że pieprze glupoty. skoro tak, podeprzyj ją proszę przykładem. ktora moja wypowiedz na temat DSI nie posiada merytoryki lub udowadnia ze nie mam pojecia roznicach prawnych stowarzyszenia od przedsiebiorstwa? w ktorym miejscu moje wypowiedzi mozna podpisac dewizą "krzykne glosniej ale ciagle nic ciekawego"? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:54 |