![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Znajomy chciałby założyć internet od nich ul. Morcinka. Jakie są Wasze opinie o ich usługach? PS. Wiem, że DSI ogólnie było polecane w temacie "internet w DG", ale gdyby ktoś z doświadczeniami w tym względzie mógł nieco szerzej - będę wdzięczny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: czw, 20 sty 11 Nr użytkownika: 4,392 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ok ja mam podobny dylemat miedzy UPC/DSI. Mam kilka pytan :
jak wygladaja w DSI te nocne transfery ? czy te kable co wisza miedzy blokami sa z DSI ? :0 czeste awarie ? problemy ze zglaszaniem awari ? jak podczas lata z internetem w czasie burz ? BTW. Po co to "trolowanie" o statusie DSI, temat w ogole tego nie dotyczy. Moze zainteresowane strony sie przeniosa do innego tematu ? -------------------- Unix admin
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po co to "trolowanie" o statusie DSI, temat w ogole tego nie dotyczy. Moze zainteresowane strony sie przeniosa do innego tematu ? a nie pomyslales ze niektorych pewne sprawy interesują? btw. mysle ze kable miedzy blokami to nie internet (no chyba ze jakis nielegal - bo legalnie nie moze raczej wisiec).... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: czw, 20 sty 11 Nr użytkownika: 4,392 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po co to "trolowanie" o statusie DSI, temat w ogole tego nie dotyczy. Moze zainteresowane strony sie przeniosa do innego tematu ? a nie pomyslales ze niektorych pewne sprawy interesują? btw. mysle ze kable miedzy blokami to nie internet (no chyba ze jakis nielegal - bo legalnie nie moze raczej wisiec).... zobacz czego temat dotyczy ![]() -------------------- Unix admin
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
zobacz czego temat dotyczy ![]() usług świadczonych przez DSI. i nie zauważyłem żeby ktoś odbiegał. a co ma forma prawna do jakosci uslugi ? oswiec mnie -------------------- Unix admin
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:02 |