![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Znajomy chciałby założyć internet od nich ul. Morcinka. Jakie są Wasze opinie o ich usługach? PS. Wiem, że DSI ogólnie było polecane w temacie "internet w DG", ale gdyby ktoś z doświadczeniami w tym względzie mógł nieco szerzej - będę wdzięczny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
na takich prawnych sprawach niestety się nie znam
w zasadzie nie ma dla mnie znaczenia czy to spółka czy stowarzyszenie czy wielki monopolista, dla mnie to mój dostawca internetu, płacę im co miesiąc określoną sumę pieniędzy za tenże właśnie internet (abonament-składkę- opłatę) wracając jednak do tematu- wcześniej odpisał Wam mój chłopak opisując pingi nie-pingi i inne takie ![]() ![]() a braki internetu o których było parę postów wyżej- owszem- zdarzały się, ale to było tak chyba z pięć lat temu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:01 |