![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 18 sty 11 Nr użytkownika: 4,386 Płeć: Kobieta ![]() |
W lutym rodze swoje pierwsze dziecko.
W zwiazku z tym szukam dobrej przychodni i lekarza pediatry. Mam lekkie rozeznanie w przychodni na merkurym oraz na kasprzaka. Ta na kasprzaka wydaje sie lepsza niz merkury.Jednak nie wiem ak to wyglada pod wzgledem lekarza pediatry.. A moze polecacie zupelnie inna przychodnie? Szukam takiej gdzie mozna wyciagnac karte telefonicznie, pracuje dobry specjalista, a wizyty odbywaja sie na tyle sprawnie, ze nie bede musiala siedziec godzine pod gabinetem z chorym dzieckiem, wsrod innych chorych dzieciakow.. Jednak nie zamykam sie na inne propozycje.. ps.prosze nie polecac mi dr Pieszczek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Tak jak Adams uważam, że dr Molska jest bardzo dobra. Z pełnym przekonaniem polecam.
Jedyny minus to kolejki - prawie zawsze trzeba do niej czekać, bo tylu ma pacjentów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:57 |