![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 16 gru 09 Nr użytkownika: 3,608 Płeć: Mężczyzna Skype: Gajowy614 ![]() |
Wie ktoś może czy coś będzie na centrum w sylwestra ?;>
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Nie zniechęcam Kwintosza, ale mam jeszcze tańszą opcję.
Przygotowuję koszyk prowiantu za ok. 100 zł, wsiadam z ukochaną do jakiegoś całodobowego autobusu, kupuję bilety po ok. 2,50 zł i w "międzyczasach" podziwiam przez szyby uroki rozświetlonych miast Zagłębia i Śląska. Wracamy szczęsliwi zgodnie z zasadą, że "dla zakochanych żaden pokój nie jest za mały". Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Nie zniechęcam Kwintosza, ale mam jeszcze tańszą opcję. Przygotowuję koszyk prowiantu za ok. 100 zł, wsiadam z ukochaną do jakiegoś całodobowego autobusu, kupuję bilety po ok. 2,50 zł i w "międzyczasach" podziwiam przez szyby uroki rozświetlonych miast Zagłębia i Śląska. Wracamy szczęsliwi zgodnie z zasadą, że "dla zakochanych żaden pokój nie jest za mały". Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie zniechęcam Kwintosza, ale mam jeszcze tańszą opcję. Przygotowuję koszyk prowiantu za ok. 100 zł, wsiadam z ukochaną do jakiegoś całodobowego autobusu, kupuję bilety po ok. 2,50 zł i w "międzyczasach" podziwiam przez szyby uroki rozświetlonych miast Zagłębia i Śląska. Wracamy szczęsliwi zgodnie z zasadą, że "dla zakochanych żaden pokój nie jest za mały".Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! ![]() ![]() ![]() Ten post edytował KJS nie, 19 gru 2010 - 13:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:16 |