![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Tradycyjnie nasza sonda. Taka zabawa. Oczywiscie nie bedzie reprezentatywna, ale do tej pory nam sie nawet sprawdzaly (nie % ale kolejnosc). Co ciekawe przed poprzednimi wyborami zrobilismy czaty z kandydatami i jeden z nich wygral, a drugi zostal vice.
Dyskusje prowadzcie w innych tematach, tu tylko na temat sondy. -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
CYTAT Podraza miał 2 kadencje, nie sprawdził się i to trzeba przyznać, czas coś zmienić. ????? Czyżbym przespał 4 lata? -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: czw, 04 mar 10 Nr użytkownika: 3,746 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Podraza miał 2 kadencje, nie sprawdził się i to trzeba przyznać, czas coś zmienić. ????? Czyżbym przespał 4 lata? faktycznie pomyłka.. jedna kadencja.. ale mimo wszystko.. żenada za kadencji Podrazy.. dla wiadomości zwolenników Podrazy.. nie jestem z niczyjego sztabu.. czy gdziekolwiek napisałem, że głosuje na Stachowicza, Bobrowską czy kogokolwiek innego?! Nie.. po prostu mam dość obecnego prezydenta. Tak, tak.. wypowiedzi są bezsensowne ale jakże prawdziwie bolesne. Jestem bezpartyjny, osobiście nawet nie będę głosował w DG ale mimo wszystko.. Podraza out ! Niestety w dzisiejszych czasach polityczna demokracja nabiera trendu w kierunku "mniejsze zło" ale ja na całe szczęście nie przyłożę ręki do rządów Podrazy, który zapewne wygra.. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Tak, tak.. wypowiedzi są bezsensowne ale jakże prawdziwie bolesne. To dobre jest - jak z pisma świętego ![]() Właśnie sobie uświadomiłem, że wszyscy PANOWIE kandydaci na prezydenta sa jednocześnie kandydatami na radnych. Taka jest w nich chęć czynienia dobra za miejskie pieniądze ![]() Tylko pani Bobrowska-Juroff daje nam jedną szansę w wyborach na prezydenta. Ten post edytował bzenek śro, 17 lis 2010 - 23:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:49 |