![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Tradycyjnie nasza sonda. Taka zabawa. Oczywiscie nie bedzie reprezentatywna, ale do tej pory nam sie nawet sprawdzaly (nie % ale kolejnosc). Co ciekawe przed poprzednimi wyborami zrobilismy czaty z kandydatami i jeden z nich wygral, a drugi zostal vice.
Dyskusje prowadzcie w innych tematach, tu tylko na temat sondy. -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: wto, 28 wrz 10 Nr użytkownika: 4,122 Płeć: Kobieta ![]() |
Dlaczego magart twierdzisz, że Stachowicz dorobił się na przekrętach? Domena Polaków, oceniać kogoś anonimowo nie podając konkretów- genialne.
Ja tam jestem za Stachowiczem, bo jest młody i ma dużo fajnych pomysłów. Poza tym został Dąbrowianinem Roku 2009 więc to do czegoś zobowiązuje ![]() ![]() Jeśli chodzi o światła, to mnie one w ogóle nie przeszkadzają. Ani te na Kościuszki, a już na pewno nie te koło PZU. Mieszkam na Augustynika i czasami trudno było sprawnie wyjechać na główną drogę. Poza tym było na tym skrzyżowaniu dużo stłuczek. Myślę, że stwierdzenie "mało kto wyjeżdża z tej bocznej drogi" jest mocno przesadzone, bo bardzo dużo samochodów wybiera teraz właśnie tą trasę, chociażby po to, żeby ominąć światła na redenie. A rządy Podrazy- bez szału. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poza tym został Dąbrowianinem Roku 2009 więc to do czegoś zobowiązuje ![]() ![]() Żartujesz? Chłopek sobie półtorej roku temu przypomniał, że DG ogólnie istnieje - co on nam załatwił będąc radnym sejmiku? A tytuł dostał bo ... ma dużo kasy? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: wto, 28 wrz 10 Nr użytkownika: 4,122 Płeć: Kobieta ![]() |
Poza tym został Dąbrowianinem Roku 2009 więc to do czegoś zobowiązuje ![]() ![]() Żartujesz? Chłopek sobie półtorej roku temu przypomniał, że DG ogólnie istnieje - co on nam załatwił będąc radnym sejmiku? A tytuł dostał bo ... ma dużo kasy? No lepiej półtora roku temu niż w ogóle ![]() ![]() I jeszcze jedno. Co Wy tak wszyscy o Jego kasie piszecie? Spiąć poślady i do przodu, a nie zazdrościć wszystkim dokoła. Jak się komuś powodzi u nas w kraju, to mu się źle życzy, dlaczego? Zamiast robić wszystko, żeby temu komuś dorównać, to w myślach źle mu się życzy i najchętniej widziałoby się tego kogoś na swoim poziomie finansowym, albo i nawet niżej...wtedy byłoby super. A niech Chłopina ma full kasy, ale niech też dobrze zajmie się naszym miastem...jeśli damy mu taką szansę ofkors ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I jeszcze jedno. Co Wy tak wszyscy o Jego kasie piszecie? Spiąć poślady i do przodu, a nie zazdrościć wszystkim dokoła. Jak się komuś powodzi u nas w kraju, to mu się źle życzy, dlaczego? Zamiast robić wszystko, żeby temu komuś dorównać, to w myślach źle mu się życzy i najchętniej widziałoby się tego kogoś na swoim poziomie finansowym, albo i nawet niżej...wtedy byłoby super.A niech Chłopina ma full kasy, ale niech też dobrze zajmie się naszym miastem...jeśli damy mu taką szansę ofkors Ja się nie czepiam, że ma dużo kasy tylko ten Pan uważa, że za tą kasę każdego można kupić.![]() Półtora roku temu,PÓŁTORA... Zgadza się ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:45 |