![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Moi drodzy mam pytanie odnośnie karnetów na mecze naszej drużyny. Chcę w tym roku kupić sobie karnet i stąd Moje pytanie. Kiedy z reguły rozpoczyna się sprzedaż karnetów i ile w tym roku będą kosztowały? Pozdrawiam Tomek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale po pewnych przemyśleniach, aż warto poczytać Wasze wypowiedzi.
Nic tylko się śmiać!!! Karnety za drogie miejsc nie ma itp. itd. Info za wcześnie podałem na forum, a kto czytał to był w poniedziałek zarezerwować sobie stołek. A jeżeli ktoś myślał, że stronę MKS'u i forum czyta tylko on i malutkie grono kibiców to był w błędzie. Do kogo z pretensjami? Tylko do siebie, że dupy w poniedziałek nie chciało się ruszyć. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale po pewnych przemyśleniach, aż warto poczytać Wasze wypowiedzi. Nic tylko się śmiać!!! Karnety za drogie miejsc nie ma itp. itd. Info za wcześnie podałem na forum, a kto czytał to był w poniedziałek zarezerwować sobie stołek. A jeżeli ktoś myślał, że stronę MKS'u i forum czyta tylko on i malutkie grono kibiców to był w błędzie. Do kogo z pretensjami? Tylko do siebie, że dupy w poniedziałek nie chciało się ruszyć. A pretensje, że karnety za drogie do kogo ? Do Ciebie bo Ty podałeś to info na stronie i to Twoja wina ![]() Ja tam na miejsce nie narzekam - ważne, że karnet jest ![]() Tylko ta cena ... Ten post edytował Mały77 czw, 19 sie 2010 - 21:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam na miejsce nie narzekam - ważne, że karnet jest ![]() Tylko ta cena ... ... właśnie... już sprzedano blisko 700 sztuk, karnetów. Jeśli w nadchodzących dniach jeszcze zdecydują się niezdecydowani to ma meczach szlagierowych z miejscem może być krucho! ![]() Poza tym, co do ceny... właśnie BB rozpoczęła sprzedaż: CYTAT będzie on obowiązywał tak na rozgrywki w Lidze Mistrzyń, jak również krajowe zmagania o Mistrzostwo i Puchar Polski. Cena najdroższego karnetu, dla widzów, którzy chcą oglądać występy siatkarek z perspektywy loży VIP parteru hali BKS, wynosi 500 zł. Ponadto za karnet normalny zapłacić należy 330 zł, dla emerytów, rencistów, uczniów oraz studentów przewidziano ulgę, a cena takiego karnetu to 200 zł. jeśli byłeś u nich na meczach to nie muszę Ci tłumaczyć jak spora część kibiców ma ograniczoną widoczność, paradoksalnie zwłaszcza w sektorze VIP słupek sędziowski zastawia całe akcje przy siatce. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli byłeś u nich na meczach to nie muszę Ci tłumaczyć jak spora część kibiców ma ograniczoną widoczność, paradoksalnie zwłaszcza w sektorze VIP słupek sędziowski zastawia całe akcje przy siatce. Tak - tylko Bielsko ma halę ... na 1000 osób? Poza tym w cenę wrzucili LM - a tam pewnie nie zagrają 4 meczów. Jeżeli na hali chcemy mieć 1000 kibiców to możemy walnąć 300 zł razem z pucharami i ten tysiąc przyjdzie tylko nie wiem czy o to chodzi - mamy dużą halę i trzeba ją zapełnić. Poza tym dziewczyny z Bielska ostatnio grają w finale a my różnie ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak - tylko Bielsko ma halę ... na 1000 osób? Poza tym w cenę wrzucili LM - a tam pewnie nie zagrają 4 meczów. LM i kilka meczy ligowych będą grać na nowej hali pod Klimczokiem na ok. 3000, czy przy tych cenach będzie tam pełno? Jeśli tak to imho mówienie, że w DG jest drogo to już zwykłe narzekanie. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |