![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis w Centrum w okolicy przejscia podzwiemnego rozdawano Dąbrowskie Aktualności - czyli zapowiadaną tzw. "Całą prawde o Dabrowie" ;]
Oczywisie pierwszy numer bezpłatny ukazujacy sie akurat przed wyborami ![]() Większej żenady nie zdarzyło mi sie czytac... Sam jako osoba interesująca sie zyciem i inwestycjami w miescie, widze mnóstwo manilulacji i przekłamań. Na szybko : gminie zarzuca sie tego ze dochodzi należnego jej prawnie podatku od prywatnej firmy ... ![]() miastu DG zarzuca sie ze osiaga dosc wysokie wpływy z podatków na tle innych miast okręgu .... ![]() P. Podrazie i obecnej władzy zarzuca sie ze miasto jest remontowane ... ![]() -manipuluje sie dochodami uzyskanymi przez Prezydenta licżac je brutto raz netto , . Podaje sie łaczny jego dochod nastepnie dodaje sie dochody z kzk gop mimo iz są one podane wpierw w łacznym dochodzie -mamy najdrozszy urzad oczywiscie nie podaje sie tego ze w ramy UM jest właczona Straz Miejska czego nie ma w innych miastach oraz spłata budynku (co znacznie podwyzsza liczbe). -według wspomnianej gazetki Park Hallera został juz zniszczony i ze za pieniadze podatników beda budowane prywatne inwestycje ... ![]() -oczywiscie artykuly ze władza winna problemom salowych i Defum a na koniec najwiekszy nierób i lanser Pan Stachowicz przybijajacy piatki z dziecmi ..................... . Gazeta ląduje w koszu ![]() Aha i zeby nie było. W ostatnich wyborach Przeydencich i do Sejmu głosowałem na kandydatów PO, lecz na takie ... jak Stachowicz Pasek itp głosu mojego nigdy nie dostaną. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
napewno
Z.Podraza (SLD) K.Stachowicz (PO) E.Bober ( nie wiem jaka grupa) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
napewno Z.Podraza (SLD) K.Stachowicz (PO) E.Bober ( nie wiem jaka grupa) To ja uzupełnię:) E.Bober - Towarzystwo Przyjaciół Dąbrowy Górniczej(TPDG) i objawienie ostatnich chwil: Andrzej Kościelniak(PiS) Jeszcze Marek Drożyński, były wiceprezydent miasta, kandydat niezależny. Obecnie zastanawiam się nad 2 ostatnimi, choć święci też nie są.. zobaczymy jeszcze co w kampanii pokarzą. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
A mnie ujęły te wszystkie wyssane z palca osoby co to niby się wypowiadają. Pan Zbyszek, pani Anna, pan Mateusz, pani Maria. Szkoda, że zdjęć nie ma - takich z zasłoniętymi oczami...
![]() Faktycznie żenada. Tylko że takie pisemka nie są generalnie adresowane do ludzi, którzy sprawami miasta się interesują (czyli np. ludzi z FMDG), ale coś na zasadzie "ciemny lud to kupi". Ale panowie, cztery lata temu "ekipa Podrazy" wypuściła identyczną gazetkę "Kim jest generał". Więc powiedzmy że jest remis 1:1 w gazetkowym meczu SLD:PO ![]() Jeszcze Marek Drożyński, były wiceprezydent miasta, kandydat niezależny. Ha, ha, ha niezależny ![]() Przecie to koleś Lipczyka i Dula. czekam na jakaś opcje z RAŚ/UPR, PSL, PIS Opcję ? Czołowy radny UPR Grzegorz Jaszczura już wchodzi w tyłek Stachowiczowi. Taki to jest z niego niezależny konserwatysta. ![]() Ten post edytował bzenek pią, 15 paź 2010 - 20:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:28 |