![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 07 maj 09 Nr użytkownika: 3,314 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam apeluje do władzy rządzącej o utworzenie wkońcu połączenia bezpośredniego do Szpitala Górniczego lub mediacje z KZK GOP w imieniu obywateli D.G
Sytuacja obecna wyglada następująco nie ma połączenia bezpośredniego autobusowego z Szpitalem Wojewódzkim i największym w Naszym Regionie, znajduje się on blisko naszego miasta a komunikacja obecnie wyglada tak z nim że by sie dostać do Szpitala trzeba jechać tramwajem i piechotą pod górę polecam niezły wysiłek bardzo podgórke ![]() ![]() Argumenty za utworzeniem połączenia bezpośredniego Dąbrowa Górnicza- Szpital Górniczy Wojewódzki: - wiele osób z Dąbrowy pracuje w Szpitalu Górniczym i dojeżdża do pracy bardzo utrudniony dojazd - z miast takich jak katowice piekary będzin sosnowiec mysłowice bzpośrednie połączenia są u nas Brak - wiele osób leczy się jezdzi na badania do tego szpitala ponieważ jest to najwiekszy szpital specjalistyczny w regionie i sama obsługa oraz zakres leczenia jest nie do porównanai z Dąbroskim Szpitalem - wiele osób odwiedzających chorych z Dąbrowy maja utrudniony dojazd - największy szpital leżący w bliskim połozeniu z Dąbrową Górniczą a brak komunikacyjnego połaczenia - duża ludzi korzystajaca z połączenia bezpośredniego zapewniona -wiele innych Sugestia rozwiązania sprawy: Powstanie nowego połączenia bezpośredniego szybkiego dojazd 20-30 min lub rozszerzenie trasy autobusów już istniejacych dodanie do np lini 803 tego przystanek Szpital Wojewódzki Sosnowiec PROSZE O WPISY OSÓB KTÓRE POPIERAJA MÓJ APEL DO WŁADZY I PRZEDSTAWICIELI KZK GOP Ten post edytował muminkubora sob, 09 paź 2010 - 20:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Z całym szacunkiem dla osób jeżdżących do szpitala w Piekarach, ale do św.Barbary jeździ ich z całą pewnością więcej. Szpital górniczy jest główną placówką leczniczą w Zagłębiu. Dlaczego więc nie miałoby być bezpośredniego autobusu z DG? Najrealniejszym rozwiązaniem wydaję mi się właśnie wydłużenie linii 803, która i tak na odcinku Będzin Kołłątaja - Będzin Kościuszki wozi powietrze. tak więc na zmianie trasy naprawdę niewiele osób straci, a bardzo wiele może zyskać. Władze powinny o tym pamiętać, szczególnie w roku wyborczym.
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najrealniejszym rozwiązaniem wydaję mi się właśnie wydłużenie linii 803, która i tak na odcinku Będzin Kołłątaja - Będzin Kościuszki wozi powietrze. tak więc na zmianie trasy naprawdę niewiele osób straci, a bardzo wiele może zyskać. To dla mnie i ludzi z mojego osiedla nie zmienia faktu, że i tak nie będzie bezpośredniego połączenia ![]() Władze powinny o tym pamiętać, szczególnie w roku wyborczym. I to myślenie jest dla mnie chore, bo uczy polityków myśleć o ludziach tylko przed wyborami ![]() Nie ważne kiedy - jak jest coś co trzeba poprawić to nie ważne czy rok wyborczy czy nie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
I to myślenie jest dla mnie chore, bo uczy polityków myśleć o ludziach tylko przed wyborami ![]() Nie ważne kiedy - jak jest coś co trzeba poprawić to nie ważne czy rok wyborczy czy nie. Mały - piszesz jakbyś nie wiedział na jakim świecie żyjesz ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mały - piszesz jakbyś nie wiedział na jakim świecie żyjesz ![]() ![]() No widzisz - jak dla mnie to trzeba zmienić i rozliczać polityków z całej kadencji a nie tylko roku wyborczego - i powinniśmy zacząć to robić - a nie myśleć, że tak było, jest i będzie i jest ok. To tak samo jak dawanie kasy pod stołem lekarzom - wszyscy potępiają a jak przyjdzie co do czego sami dajemy ![]() Sorry za taki mały wyjazd poza główny temat ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Mały - piszesz jakbyś nie wiedział na jakim świecie żyjesz ![]() ![]() No widzisz - jak dla mnie to trzeba zmienić i rozliczać polityków z całej kadencji a nie tylko roku wyborczego - i powinniśmy zacząć to robić - a nie myśleć, że tak było, jest i będzie i jest ok. To tak samo jak dawanie kasy pod stołem lekarzom - wszyscy potępiają a jak przyjdzie co do czego sami dajemy ![]() Sorry za taki mały wyjazd poza główny temat ![]() Mały - no to powodzenia, imho jest to niezmienialne. Taka jest natura człowieka. Jeżeli masz do kogoś interes to idziesz do niego jak ma dobry humor czy to nie ma znaczenia? Ja tam chodzę jak ma dobry humor, bo taki jest człowiek, że wtedy jest bardziej chętny do pomocy. Podobnie w tym przypadku. Chociaż wiem - możnaby zrobić roczne kadencje ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |