![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 07 maj 09 Nr użytkownika: 3,314 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam apeluje do władzy rządzącej o utworzenie wkońcu połączenia bezpośredniego do Szpitala Górniczego lub mediacje z KZK GOP w imieniu obywateli D.G
Sytuacja obecna wyglada następująco nie ma połączenia bezpośredniego autobusowego z Szpitalem Wojewódzkim i największym w Naszym Regionie, znajduje się on blisko naszego miasta a komunikacja obecnie wyglada tak z nim że by sie dostać do Szpitala trzeba jechać tramwajem i piechotą pod górę polecam niezły wysiłek bardzo podgórke ![]() ![]() Argumenty za utworzeniem połączenia bezpośredniego Dąbrowa Górnicza- Szpital Górniczy Wojewódzki: - wiele osób z Dąbrowy pracuje w Szpitalu Górniczym i dojeżdża do pracy bardzo utrudniony dojazd - z miast takich jak katowice piekary będzin sosnowiec mysłowice bzpośrednie połączenia są u nas Brak - wiele osób leczy się jezdzi na badania do tego szpitala ponieważ jest to najwiekszy szpital specjalistyczny w regionie i sama obsługa oraz zakres leczenia jest nie do porównanai z Dąbroskim Szpitalem - wiele osób odwiedzających chorych z Dąbrowy maja utrudniony dojazd - największy szpital leżący w bliskim połozeniu z Dąbrową Górniczą a brak komunikacyjnego połaczenia - duża ludzi korzystajaca z połączenia bezpośredniego zapewniona -wiele innych Sugestia rozwiązania sprawy: Powstanie nowego połączenia bezpośredniego szybkiego dojazd 20-30 min lub rozszerzenie trasy autobusów już istniejacych dodanie do np lini 803 tego przystanek Szpital Wojewódzki Sosnowiec PROSZE O WPISY OSÓB KTÓRE POPIERAJA MÓJ APEL DO WŁADZY I PRZEDSTAWICIELI KZK GOP Ten post edytował muminkubora sob, 09 paź 2010 - 20:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Z całym szacunkiem dla osób jeżdżących do szpitala w Piekarach, ale do św.Barbary jeździ ich z całą pewnością więcej. Szpital górniczy jest główną placówką leczniczą w Zagłębiu. Dlaczego więc nie miałoby być bezpośredniego autobusu z DG? Najrealniejszym rozwiązaniem wydaję mi się właśnie wydłużenie linii 803, która i tak na odcinku Będzin Kołłątaja - Będzin Kościuszki wozi powietrze. tak więc na zmianie trasy naprawdę niewiele osób straci, a bardzo wiele może zyskać. Władze powinny o tym pamiętać, szczególnie w roku wyborczym.
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najrealniejszym rozwiązaniem wydaję mi się właśnie wydłużenie linii 803, która i tak na odcinku Będzin Kołłątaja - Będzin Kościuszki wozi powietrze. tak więc na zmianie trasy naprawdę niewiele osób straci, a bardzo wiele może zyskać. To dla mnie i ludzi z mojego osiedla nie zmienia faktu, że i tak nie będzie bezpośredniego połączenia ![]() Władze powinny o tym pamiętać, szczególnie w roku wyborczym. I to myślenie jest dla mnie chore, bo uczy polityków myśleć o ludziach tylko przed wyborami ![]() Nie ważne kiedy - jak jest coś co trzeba poprawić to nie ważne czy rok wyborczy czy nie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
I to myślenie jest dla mnie chore, bo uczy polityków myśleć o ludziach tylko przed wyborami ![]() Nie ważne kiedy - jak jest coś co trzeba poprawić to nie ważne czy rok wyborczy czy nie. Mały - piszesz jakbyś nie wiedział na jakim świecie żyjesz ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:05 |