![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NORMALKA!!!
2 GOŚCIE PO PRACY NA ŁAWECZCE SPOŻYWAJĄ PIWKO STRAŻNICY MIEJSCY PODJEŻDŻAJĄ JAK ZWYKLE PODCHODZĄ GŁUPOT SIĘ NAGADAJĄ ,MANDATY WYPISUJĄ DWÓM W JEDNYM KWITKU. KWOTA MANDATU 50ZŁ. ZDARZENIE TO MIAŁO MIEJSCE NA UL. MAJAKOWSKIEGO A NIECH TE (...)!!!!
Powód Edycji: Mod. edycja - regulamin
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Co do policji to nie wiem jak z ich działaniami, nigdy nie doświadczyłem. Rzeczywiście, mogłem zadzwonić.
Kiedyś zawiązałem buta na ławce, w starej części parku i podjechali na rozmowę. Chyba nawet są uprawnieni dać mi za to mandat, ale nie można sobie takich incydentów darować? Może do tej pory trafiłem kilka razy na tych bardziej nadgorliwych funkcjonariuszy, bo niekiedy można zauważyć np. przechodzenie przez ulicę na merkurym i czasem jak jedzie wóz SM to nie ma żadnego mandatu. -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:32 |