![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NORMALKA!!!
2 GOŚCIE PO PRACY NA ŁAWECZCE SPOŻYWAJĄ PIWKO STRAŻNICY MIEJSCY PODJEŻDŻAJĄ JAK ZWYKLE PODCHODZĄ GŁUPOT SIĘ NAGADAJĄ ,MANDATY WYPISUJĄ DWÓM W JEDNYM KWITKU. KWOTA MANDATU 50ZŁ. ZDARZENIE TO MIAŁO MIEJSCE NA UL. MAJAKOWSKIEGO A NIECH TE (...)!!!!
Powód Edycji: Mod. edycja - regulamin
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
xMarcinx, tłumacz. Może ja mam ich później rozpoznać jeśli by mnie wezwali na świadka? Ja mam być tym rambo, podejść do nich i im się patrzeć na twarze? Jakoś "znajomi" robią to co robią, takie drobne wandale "weekendowicze", wszczynanie awantur i zaczepek, nie ponieśli do tej pory z tego powodu konsekwencji.
Ostatnio przez parę minut kilka osób dobijało się do Balhan kebaba (chyba tak się nazywa, ten koło ronda, co się Kasprzaka zaczyna) w nocy dość mocno i żadnych służb nie było. e: nie to żebym się uczepił Straży Miejskiej, nie mam na celu żadnej walki z nimi, ale jej funkcjonowanie jest dziwne. + czasami te uszczypliwe docinki funkcjonariuszy ( nie wszystkich oczywiście ) Ten post edytował Prosty śro, 22 wrz 2010 - 22:02 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Ostatnio przez parę minut kilka osób dobijało się do Balhan kebaba (chyba tak się nazywa, ten koło ronda, co się Kasprzaka zaczyna) w nocy dość mocno i żadnych służb nie było. To trzeba było zadzwonić i zgłosić! Ja kiedyś w nocy tez miałem podejrzenia że może być jakieś włamanie do warzywniaka koło byłego plusa, było słychać jakieś dziwne "trzaski". I jak skończyłem rozmawiać z dyżurnym już była policja na miejscu. Od momentu wezwania minęło ok.2-3 minut! Pamiętam - kilka lat temu - po Gołonogu kręcił się pijany gość, który w ręku trzymał coś przypominającego broń. Zadzwoniłem na policje. Czas reakcji j/w. I chyab 3 lub 4 patrole przyjechały. Ten post edytował marcin.p śro, 22 wrz 2010 - 22:07 -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:32 |